THE BALÉ PHNOM PEHN

The Balé Phnom Pehn er som taget ud af en drøm

The Bale Phnom Penh-hotellet er en unik, elegant og meget avanceret samling af 18 store, private, overdådige suiter, der fremviser det bedste af moderne asiatisk arkitektur, design og gourmetmad. Dette luksushotel ligger ved bredden af den majestætiske Mekong-flod, med en betagende udsigt over det blændende vand.

Ny standard for luksus

Hotellets arkitektur forener det gamle Cambodia med det moderne. I hotellets korridorer finder man traditionelle antikviteter som gamle buddha-figurer. Hotellet omgives af citrongræs og edderkoppeliljer, duftende frangipani-træer og grønne Lee Kuan Yew-planter. Tag en svømmetur i den kølige bassin, slap af med en sublim behandling i det intime spa og spis gourmetmad med levende lys under de tropiske stjerner. The Balé Phnom Penh sætter en ny standard for luksus i Sydøstasien.

Rejseforslag på dette hotel:

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7