SHANGRI-LA BORACAY RESORT & SPA

Shangri-La Boracay – jeres private paradis

Gemt væk i en uspoleret læfyldt bugt, på øen Boracays sublime nordlige kystlinje, finder I Shangri-La’s unikke perle, Boracay Resort & Spa – nok Filippinernes mest luksuriøse tropeparadis. Resortet består af 219 luksuriøse værelser, suiter og villaer, der alle har en moderne indretning med et klassisk filippinsk touch.

I ekstraordinære omgivelser

Uanset hvor I befinder jer på resortet, vil I med garanti have spektakulære udsigter over det frodige grønne kanvas af træer og det azurblå hav der glimter som var det tusindvis af perler i den lune sol.

Resortet kan ses som værende et paradis for den aktive såvel som for livsnyderen, der blot ønsker daselivet i sublime omgivelser. For den aktive kan man blandt andet gøre godt af både vandsportsaktiviteter såvel som f.eks. tennis og fitness. For at få pulsen ned igen – eller blot for nydelsens skyld, kan resortets spaområde kraftigt anbefales.

Fire forskellige restauranter

Hvad angår de kulinariske oplevelser, kan man roligt sige, at I også er i gode hænder; Shangri-La Boracay Resort & Spa byder på fire forskellige restauranter – alle med udsigter der matcher kvaliteten på maden. Om I vælger at spise en romantisk middag i trætoppene, en delikat pastaret ved poolen eller en overdådig omgang fisk og skaldyr ved klippetoppene med udsigt over havet, er op til jer. Hvad der næsten kan garanteres er, at I ikke vil blive skuffet.

Med 12,5 hektar land til brug som jeres egen private have, har I masser af plads til at koble helt af. Naturen er sublim og balancen mellem det hele skinner igennem ved første øjekast.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7