En strøm af sanseindtryk

Hvirvlet ind i den indiske sanse-centrifuge - Af det konstante nærvær af farver, lyde og dufte - Af maden og krydderierne - Af smukke kvinder i sarier - Hellige køer og hellige mænd - Og ikke mindst af de betagende landskaber.

Indien er et land af farvestrålende rejseoplevelser

Udforsk Nordindiens gyldne trekant, fra Delhi og Agra med kærligheds-monumentet Taj Mahal til den rosafarvede eventyrby Jaipur og farvestrålende kalkmalerier og imposante paladser i delstaten Rajasthan. Eller Indiens smukke og frodige flodbredder og laguner ved Kerala Backwaters, sikhernes hellige Golden Temple i Amritsar, den tibetanske kultur i Dharmsala, hvor Dalai Lama lever i eksil, ligbrændingerne i Varanasi ved den hellige flod Ganges og tigersafari i en af landets storslåede nationalparker. Eller tag rejsen fra indisk storbyvrimmel til badestrand. Og forbered dig på at vende hjem med drømmen om at komme tilbage til Indien.

Klimaet i Indien

Det indiske klima varierer fra tropisk klima mod syd til mere tempereret klima mod nord. Dele af Indien som ligger i Himalaya har tundraklima. Indien får det meste af sin regn via monsunregn, som falder i perioden juni til september. I perioden kan regnen nogle dage helt udeblive og andre dage blot være korte regnskyl. Luftfugtigheden er høj og temperaturen ligger på ca. 30 grader. Det bedste tidspunkt at besøge Indien på er i månederne oktober til marts.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo