The OBEROI RAJVILAS

Velkommen til The Oberoi Rajvilas

Midt i en 32 hektar frodig oasis af smukke haver, gamle træer og smukke blomster ligger det smukke The Oberoi Rajvilas, hvor I bor side om side med et imponerende udvalg af tropiske fuglearter. The Oberoi Rajvilas er som et lille paradis af mystik og naturlig sindsro - i udkanten af en af Indiens mest pulserende storbyer, Jaipur.

Find din indre Maharaja

Den smukke, ekstraordinære have fra det 18. Århundrede, er som taget ud af et eventyr. Smukt udsmykkede pavilloner, højt kuplede lofter, storslåede krystal lysekroner og guldbelagte buer, indgyder til romantik og storhed – ligesom de 45 værelser som alle er indrettet i en traditionel indisk stil med himmelseng og marmorbadekar. Selvom hotellets idylliske omgivelser står i larmende kontrast til den pulserende storby Jaipur, har hotellet ladet sig inspirere af de berømte lyserøde gipsvægge som kendetegner den historiske by. The Oberoi Rajvilas oser af en helt særlig atmosfære; nærmest som et kongeligt feriested beliggende i en betagende anlagt have fyldt med smukke træer og eksotisk fugleliv.

Rejseforslag på dette hotel:

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo