The OBEROI VANYAVILAS

The Oberoi Vanyavilas ligger dybt inde i Indien

The Oberoi Vanyavilas ligger kun ti minutters kørsel fra Ranthambhore National Park. Beliggenheden giver gæsterne mulighed for at se de kongelige bengalske tigre i det vilde og samtidig nyde den luksus en Oberoi-oplevelse kendetegnes ved.

Eventyrlig udsigt

The Oberoi Vanyavilas er spredt ud over tyve hektar frodig, anlagt have, som er rig på indfødte planter og fugle. Fra toppen af stedets observationstårn kan du beundre panoramaudsigten over den tilstødende jungle og se dyrelivet på det nærliggende vandhul.

Det er desuden et oplagt sted at nippe champagne til solnedgangen. Om aftenen kan gæster slentre rundt om de fakkelbelyste stier og overhøre det melodiske kor af frøer, der synger de smukke linjedamme.

Skab Uforglemmelige Minder

The Oberoi Vanyavilas er mere end blot et sted at overnatte – det er en destination, hvor minder skabes. Uanset om I ønsker at slappe af i luksuriøse omgivelser eller begive jer ud på eventyr i naturen, er der noget for enhver smag. Det dedikerede personale står klar til at opfylde jeres ønsker og sørge for, at jeres ophold bliver så mindeværdigt som muligt.

Book Jeres Ophold

Oplev den perfekte blanding af luksus og natur på The Oberoi Vanyavilas. Book jeres ophold i dag og forbered jer på en enestående rejseoplevelse i hjertet af Indien.

Rejseforslag på dette hotel:

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo