The OBEROI VANYAVILAS

The Oberoi Vanyavilas ligger dybt inde i Indien

The Oberoi Vanyavilas ligger kun ti minutters kørsel fra Ranthambhore National Park. Beliggenheden giver gæsterne mulighed for at se de kongelige bengalske tigre i det vilde og samtidig nyde den luksus en Oberoi-oplevelse kendetegnes ved.

Eventyrlig udsigt

The Oberoi Vanyavilas er spredt ud over tyve hektar frodig, anlagt have, som er rig på indfødte planter og fugle. Fra toppen af stedets observationstårn kan du beundre panoramaudsigten over den tilstødende jungle og se dyrelivet på det nærliggende vandhul.

Det er desuden et oplagt sted at nippe champagne til solnedgangen. Om aftenen kan gæster slentre rundt om de fakkelbelyste stier og overhøre det melodiske kor af frøer, der synger de smukke linjedamme.

Rejseforslag på dette hotel:

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7