Alila Manggis

EN LILLE DEL AF HIMLEN

På Alila Manggis får man som gæst mulighed for at udforske Balis uspolerede østkyst. Med havet på den ene side, de grønne, frodige bjerge og det majestætiske Mount Agung på den anden – har man hurtigt glemt alt om jetlag.

Resortet er kendt for sin moderne arkitektur, der smelter sammen med øens naturlige skønhed. Med en fredelig atmosfære og en afslappet stemning er Alila Manggis det perfekte sted at genoplade sine batterier.

Personalet er kendt for deres varme gæstfrihed og opmærksomme service. De står altid klar til at imødekomme jeres behov og sikre, at jeres ophold bliver en mindeværdig oplevelse.

Pool, spa, tropisk have og aktiviteter

Den indbydende pool, perfekt beliggende i den store tropiske have, byder på komfortable liggestole, hvor I kan slappe af og nyde solen eller finde skygge under parasoller og svajende palmer.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo