ALILA SEMINYAK

Opdag den særlige atmosfære på Alila Seminyak

Alila Seminyak ligger ud til Balis kyst. Resortet er gennemsyret af en sofistikeret stil og den autentisk charme er altoverskyggende. Den elegante beachfront-vibe med caféer, restauranter og butikker vil - sammen med den uimodståelige udsigt over det blå Indiske Ocean - hurtigt få jer ned i et afslappende gear.

Tag en 1980 Wolkswagen ned langs kysten

Alila Seminyak kan enten være en afslappende base til flere balinesiske eventyr, eller en base hvor I kan læne jer tilbage og nyde de mange nye indtryk. Her er rig mulighed for luksusshopping, kulturelle udflugter, en køretur i en vintage 1980 Wolkswagen Kombi langs den smukke vestlige kyststrækning, yoga, en fotosession med professionel fotograf, traditionelt madlavningskursus eller afslapning i resortets elegante omgivelser.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7