ALILA SEMINYAK

Opdag den særlige atmosfære på Alila Seminyak

Det 5* Alila Seminyak ligger ved den populære by Seminyak og ud til en 8 km lang sandstrand på Balis sydkyst. Resortet er gennemsyret af en sofistikeret stil og den autentisk charme er altoverskyggende. Den elegante beachfront-vibe med caféer, restauranter og butikker vil - sammen med den uimodståelige udsigt over det blå Indiske Ocean, det tropiske klima og de imponerende solnedgange - hurtigt få jer ned i et afslappende gear.

Pools, spa, restaurant og strandbar

Alila Seminyak Bali har en førsteklasses restaurant og stemningsfuld strandbar, der serverer et bredt udvalg af kulinariske, velsmagende retter, forfriskende drikkevarer og lækre cocktails. I kan nyde både lokal og international cuisine med panoramaudsigt over havet.

Her er flere pools, børneklub med aktiviteter for de mindste,  yoga og fitness for de voksne og afslappende, luksuriøse spa-behandlinger i de smukkeste omgivelser.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo