Alila Ubud

PÅ ALILA UBUD BOR DU I HJERTET AF BALI

Alila Ubud er beliggende i ”hjertet af Bali”, hvor I hurtigt bliver mødt af nysgerrige aber og idyllisk fugle kvidren – som er med til at skabe en helt særlig, intim og afslappet atmosfære. På resortet bor I i perfekt harmoni med den frodige regnskov, kun 10 minutters kørsel fra den pulserende kunster by Ubud.

Den betagende udsigt til grønne risterrasser og palmebeklædte dale fra den indbydende infinity pool, gør det svært at forlade resortet – selvom der venter masser af små eventyr lige i nærheden.

ET EVENTYR FOR SANSERNE

Resortets imponerende arkitektur fusionerer moderne design med traditionelle balinesiske elementer. Øjet mødes ustandseligt af skønhed, lugtesansen af pirrende dufte og øret af lyde fra den dybe regnskov.

Efter en dag fyldt med forførende sanseindtryk og mindeværdige øjeblikke, venter en velsmagende oplevelse i magiske omgivelser. Middagen på Alila Ubud er i sig selv en oplevelse – uanset om den nydes på resortets udsøgte restaurant, eller i mere private og romantiske omgivelser på en af de nærliggende risterasser.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7