SHANTI NATURAL PANORAMA

Et uforglemmeligt panorama på Bali

Alene omgivelserne er nok til at besøge denne unikke perle; de utallige fugles kvidren, det rolige ekko fra de forskellige vandfald i nærområdet og bambustræernes hypnotiserende lyde fra den blide brise.

Kombinerer man dette med en panoramaudsigt, der tager pusten fra de fleste, sammen med et rustikt og autentisk hotel hvor servicen er i top – så bliver grundlaget for den fuldendte oplevelse næsten ikke bedre.

Shanti Natural Panorama - et lille stykke paradis

Ulig mange andre resorts og hoteller på Bali, har Shanti taget en anden indfaldsvinkel. Efter ejerne havde set den uspolerede natur som området byder på, besluttede de sig meget hurtigt for, at intet skulle ændres. I stedet for at maksimere profit, valgte de derfor i stedet at tilbyde deres gæster et lille stykke af paradis, med en stemning der i den grad matcher hele herligheden. Men hvad skulle stedet hedde?

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7