SURYA SHANTI VILLA

Et ægte Shangrila

Med sin beliggenhed i Sidemen-dalen – et af Balis sidste og mest autentiske paradis, er Surya Shanti et ægte Shangrila for den nysgerrige rejsende der ønsker autenticitet, idyl og fred, kombineret med luksus og høj service.

Bæredygtig turisme

Surya Shanti udmærker sig yderligere ved at være meget aktive på miljø og præserveringsfronten; de er i konstant og tæt samarbejde med både de lokale og myndighederne, for at levere et bæredygtigt turisme miljø der kommer alle til gode – et meget elegant udført koncept, der skal opleves for at forstås.

Det autentiske, idylliske Indonesien

Det sekund man træder inden for hotellets idylliske rammer, er man ikke i tvivl om, at man er på Bali – og ingen andre steder på planeten. Surya Shanti er bygget ved de smukkeste risterrasser nær skråningerne ved Mount Agung – Balis mest helligste og ikke mindst majestætiske vulkan.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7