WAKAGANGGA BOUTIQUE RESORT

WakaGangga – autenticitet på højt niveau

Med sin beliggenhed ud til Balis ikoniske sorte sandstrande og midt i Tabanan provinsens idylliske rismarker, finder I et intimt boutique hideaway bestående af kun 21 charmerende villaer – hvoraf de fleste har egen privat pool.

Tæt på det lokale på Bali

Tabanan-provinsen er et af Balis mindre kendte destinationer på den sydvestlige kyst, hvilket i vores optik er et stort plus. Her vil I kunne slappe af og nyde kulturen kombineret med et delikat køkken, der byder på alt fra sublime egnsretter til mere international cuisine.

Det uspolerede Bali

I århundrede har Bali med dets tidsløse traditioner, smukke bjerge, smaragdgrønne rismarker og dybblå hav været en inspiration for alle besøgende. Ydermere byder Waka Gangga, der med sin placering i en lille idyllisk landsby (som der virker komplet uforstyrret af tidens gang), på en helt speciel stemning.

Resortet formår at suge og samle alt det smukkeste, bedste, mest spektakulære og naturlige ved Bali i et sted. Udover den gode service og gastronomi, er der dog en ting dette boutique resort formår at gøre bedst; at tilbyde sine gæster et ægte uspoleret Bali.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo