Guld i solen

Landet består af bjerge og floder, et jomfrueligt land, hvor man kan opleve både bjergstammer i nord ved "Den gyldne Trekant" og charmerende småbyer ude på landet. Man kan sejle i longtailbåd fra Thailand ned gennem Laos til den gamle kongeby Luang Prabang.

Laos' kongeby Luang Prabang

I 600 år var Luang Prabang hjem for kongerne i det nordlige Laos, er en yndig lille by og har kun én hovedgade med caféer, netcaféer og fristende butikker med vævede silkestoffer. Når solen står op over bjergene i Luang Pabang, går munke i brandgule svøb lige så stille gennem gaderne. Luang Prabangs 29 farvestrålende templer er velholdte, de har spidse let krummede tage, guldbelagte vinduer og porcelæns mosaik indlagt i de rødkalkede mure.

Besøg hovedstaden Vientiane

Hovedstaden i Laos er Vientiane, som også ligger ved Mekongfloden. Byen ligger så nær Thailand, at man næsten kan række hånden ud og nå derover. Der er bygget en bro over floden til Thailand, og mange rejsende kommer hertil via grænsebyen. Man kan få visum til Laos ved ankomsten. Langs floden står kvinderne og vasker guld. Selv små piger går med smykker af det lokale guld, der ligeledes er at finde på alle buddha-figurerne i templerne.

 

Klimaet i Laos

Laos har tropisk klima med dagstemperaturer på 25-30 grader. Regnsæson starter i maj og slutter i oktober. Laos kan besøges året rundt, men den bedste årstid er fra december til februar, hvor der til gengæld også er flest turister.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7