Guld i solen

Landet består af bjerge og floder, et jomfrueligt land, hvor man kan opleve både bjergstammer i nord ved "Den gyldne Trekant" og charmerende småbyer ude på landet. Man kan sejle i longtailbåd fra Thailand ned gennem Laos til den gamle kongeby Luang Prabang.

Luang Prabang, der i 600 år var hjem for kongerne i det nordlige Laos, er en yndig lille by og har kun een hovedgade med caféer, netcaféer og fristende butikker med vævede silkestoffer. Når solen står op over bjergene i Luang Pabang, går munke i brandgule svøb lige så stille gennem gaderne.

Luang Prabangs 29 farvestrålende templer er velholdte, de har spidse let krummede tage, guldbelagte vinduer og porcelæns mosaik indlagt i de rødkalkede mure.

Vientiane, hovedstaden i Laos, ligger også ved Mekongfloden, så nær ved Thailand, at man næsten kan række hånden ud og nå derover.

Der er bygget en bro over floden til Thailand og mange rejsende kommer hertil fra grænsebyen i Thailand. Man kan få visum til Laos ved ankomsten.

Langs floden står kvinderne og vasker guld, selv små piger går med smykker af det lokale guld, der ligeledes forgylder alle buddha-figurene i templerne.

Klimaet i Laos

Laos har tropisk klima med dagstemperaturer på 25-30 grader. Regnsæson starter i maj og slutter i oktober. Laos kan besøges året rundt, men den bedste årstid er fra december til februar, hvor der til gengæld også er flest turister.

Estelle1

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge