Amantaka

Amantaka er et smukt kolonistilsresort

Resortet Amantaka i byen Luang Prabang er udstyret med designmøbler i ægte kolonialstil. På resortet finder man 24 rummelige suiter. Hver enkelt har høje trælofter og himmelseng. Spabadet tilbyder holistisk massage, kropsbehandlinger og helbredende kure, der benytter Aman Spa's unikke produkter. Menuen på resortet er delvis lokal og delvis fransk. Delikatesserne nydes i spektakulære, hvide spisesale eller på den smukke udendørs terrasse med svømmepøl.

Stemningfyldt og naturlig skønhed

Traditionelle blomsterarrangementer og musik kan akkompagnere lejligheder af enhver art, hvad enten det er en privat middag eller ved poolen, mens man nyder lokal grillmad. Naturlig skønhed, spiritualitet og en royal historie præger Luang Prabang i Laos. Mere end 30 Buddhistiske templer sætter byens daglige rytme. Der er desuden mulighed for at opleve en anden side af det laotiske liv i den nærliggende landsby Ban Chok.

 

amantaka-luang-prabang-temples_Amantaka_Laos_Sydøstasien
amantaka-taka-river-boat_Amantaka_Laos_Sydøstasien
amantaka-library-window-girl_Amantaka_Laos_Sydøstasien
khan_pool_suite_high_res_1411_Amantaka_Laos_Sydøstasien
Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7