THE ST. REGIS LANGKAWI

The St. Regis Langkawi er har perfekt beliggenhed

Med sin beliggenhed mellem århundrede gammel, nærmest uberørt, regnskov og strand, som Ernest Hemmingway selv ville have svært ved at beskrive, kunne St. Regis Langkawi i Malyasia ikke ligge bedre. Resortet ligger på den sydlige tip af Langkawi-øen og har en ideel placering til at besøge alt det bedste dette paradis kan byde på.

Ro i paradis

Resortet giver dets gæster et løfte, der altid bliver holdt; at levere afslapning der næsten ikke kan matches. Her kan I fordybe jer i en oase af velvære – om det er ved poolen med noget køligt i hånden, eller ved den private strand. Med 85 smukt indrettede suiter og fire villaer på pæle i vandet, vil i kunne opleve St. Regis Signature Butler Service, deres sublime spa-område, chauffør-service og meget mere.

Afslapning hos magiske Langkawi

På resortet kan I koble af og nyde livet i en hængekøje på den private strand, dase i resortets magiske saltvandslagune, eller nyde solen i den mindst ligeså indbydende pool – mens det opmærksomme personale sørger for isvand, solcreme og frisk frugt efter ønske. Når solen går ned over Andamaner-havet kan I læne jer tilbage med en cocktail på soldækket eller jeres private terrasse – og suge dagens oplevelser til jer, mens himlen indtages af surrealistiske, smukke farver.

Dinner for two, St. Regis, Langkawi, Malaysia
Spaen på St. Regis, Langkawi, Malaysia
Nyd gastronomi på St. Regis, Langkawi, Malaysia
Villa med pool på St. Regis, Langkawi, Malaysia

Gourmetoplevelser på flere restauranter

Når tusmørket falder på er det tid til et af dagens højdepunkter, nemlig aftensmaden. Her er resortets dygtige kokke og køkkenpersonale klar til at give jer en eksklusiv smagsoplevelse. I kan vælge blandt tre unikke restauranter – eller overraske hinanden med en uforglemmelig, romantisk ”Cabana Sunset Dinner” for to på stranden.

En fabelagtig afslutning på dagen

Efter en dejlig middag venter en magisk nat på Langkawi. En svømmetur under den smukke stjernehimmel, nattemarked i Kuah, strandbar og livemusik i Pantai Cenang eller kvalitetstid og afslapning i jeres private suite.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Michael Juhl. Marketingchef og chef for Sport & Events i Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Michael Juhl
Marketingschef og chef for Sport & Events
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7