SINGAPORE

Singapore - løvens by

Singapore er Sydøstasiens metropol og kommercielle centrum. Samtidig en hyggelig storby, som du vil huske for den fantastiske mad, kolonitidens historiske bygninger, de rene gader og det mangfoldige natteliv.

Formel 1-storby - og slaraffenland for livsnydere

Vi arrangerer naturligvis rejser til legendariske Formel 1 i Singapore. Når racerne ikke kører igennem Singapores gader på hæsblæsende vis, kan du shoppe igennem på Orchard Road og spise i China Town, Little India, Boat Quay, Clarke Key eller One Fullerton.

Nyd en tur ud til den afslappende nabo ø Sentosa, der er forbundet til Singapore med en bro. På byens strand og parker er det oplagt at slap af. Endelig er der Singapores livlige natteliv, som man skal opleve inden rejsen går hjemad. Eller videre til naturoplevelser, jungletrekking og badeferie i et af de mange lande som nås med fly fra Singapore.

Klimaet i Singapore

Singapore ligger lige nord for Ækvator og klimaet er varmt og fugtigt hele året. Dagstemperaturen ligger på omkring 30 °C, mens den om natten ligger på omkring 21 °C. Luftfugtigheden svinger mellem 60-99%. November til januar er en smule køligere og mere regnfulde. Juni og juli er de varmeste og mindst fugtige måneder.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo