SINGAPORE

Løvens by

Singapore er Sydøstasiens metropol og kommercielle centrum. Samtidig en hyggelig storby, som du vil huske for den fantastiske mad, kolonitidens historiske bygninger og de rene gader.

Formel 1-storby

Formel 1 Grand Prix Singapore – vi arrangerer naturligvis rejser til dette uforglemmelige arrangement.

Klimaet i Singapore

Singapore ligger lige nord for Ækvator og klimaet er varmt og fugtigt hele året. Dagstemperaturen ligger på omkring 30 °C, mens den om natten ligger på omkring 21 °C. Luftfugtigheden svinger mellem 60-99%. November til januar er en smule køligere og mere regnfulde. Juni og juli er de varmeste og mindst fugtige måneder.

Shop igennem på Orchard Road. Spis i China Town, Little India, Boat Quay, Clarke Key eller One Fullerton. En tur ud til den afslappende nabo ø Sentosa, der er forbundet til Singapore med en bro. Slap af ved stranden og besøg parkerne.

Tag eventuelt et par overnatninger, og måske et hop ud i det livlige natteliv, inden rejsen går videre til lufthavnen – Sydøstasiens hub. Videre hjem med kufferten fuld af ferieminder. Eller videre til naturoplevelser, jungletrekking og badeferie i et af de mange lande som nås med fly fra Singapore.

Estelle1

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge