RAFFLES HOTEL SINGAPORE

Raffles Hotel Singapore er et af byens ældste ikoner

Hotellet slog dørene op for første gang i 1887, og er den dag i dag, et af de sidste hoteller fra det 19. århundrede, der stadig lever i bedste velgående – og efter et ophold, er det ikke svært at forstå hvorfor. Det siges endda at en rejse til Singapore ikke er fuldendt, uden man har været en tur forbi Raffles – traditionen kræver det! Hotellet er netop blevet komplet nyrenoveret i 2019, og står bedre end nogensinde.

Historie, tigere og meget andet

Det er sjældent man møder et hotel af denne kaliber med så meget historie bag sig. Faktisk er der så mange spændende historier, at hotellet har sin egen historiker siddende. Han har kreeret en række kortfilm om de finurlige og spændende begivenheder der har fundet sted; Alt lige fra Michael Jacksons unikke ophold, hvor han havde besøg af en helt speciel gæst, til hvordan i starten af 1900-tallet, en løssluppen tiger indtog hotellet.

Nyd den famøse Singapore Sling

Hotellets, eller måske nærmere Singapores, signatur drink, Singapore Sling blev for første gang hældt i et glas på Raffles Long bar – året var 1915 og bartenderen, Ngiam Tong Boon, er blevet et legendarisk navn blandt byens bartendere sidenhen. I dag er cocktailen selvfølgelig blevet populær verden over med flere forskellige variationer, men vi, som så mange andre, holder fast i, at ingen laver den bedre end Raffles selv. Og nu hvor traditionen angiveligt kræver et smut forbi Raffles hotellet når man er i Singapore, så kan det kraftigt anbefales at håndhæve denne tradition – specielt efter Klokken 17.00 – det bedste tidspunkt til en tidlig ferie-cocktail.

Raffles Hotel Singapore, Malysia
Raffles Hotel Singapore, Malysia
Raffles Hotel Singapore, Malysia
Raffles Hotel Singapore, Malysia

Michelin-klasse gastronomi

Efter den komplette renovation byder hotellet på hele fem forskellige restauranter, der hver især byder på unikke menuer og sammensætninger af de bedste ingredienser. Der kan nydes alt lige fra et Middelhavskøkken til asiatisk og indisk. Er humøret, og ganen, til gastronomi på topniveau, har hotellet været så heldige at få fat på en af verdens dygtigste kvindelige Michelin-kokke, Anne Sophie. Med hendes tre Michelin stjerner bag sig, er målet ganske simpelt at skabe gastronomisk magi for sine gæster.

Velkommen til Raffles.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo