THE FULLERTON HOTEL SINGAPORE

The Fullerton Hotel Singapore er et high-end colonial-style hotel

Fullerton ved Singapore River er en af byens historiske bygninger, opført i 1928. Et majestætisk, søjleklædt ikon, der engang husede både hovedpostkontoret og den eksklusive Singapore Club. Med indgangen til det nye årtusinde blev bygningen gennemrenoveret og indrettet til luksushotel. Arkitekter og designere har genskabt stemningen fra bygningens storhedstid med interiør i en klassisk elegant stil. Værelserne har udsigt til byens futuristiske skyline, til Marina Bay eller til lobbyens atriumgård.

Forkælelse med stil

Lad dig opvarte i de den stemningsfulde Post Bar, besøg hotellets Reading Room og drøm dig tilbage til det britiske koloniliv eller blive bespist i en af hotellets fire restauranter - Town Restaurant, Jade, The Lighthouse og The Courtyard. Begynd dagen i Singapore med morgenmad i selskab med dyrene fra Singapores eventyrlige Zoo, der er anlagt som regnskov. Dyrelivet kan også opleves på nattesafari.

Palladian Suite:
Soveværelse og opholdsstue med udsigt til enten Singapore flod eller vibrerende Marina Bay.

Loft Suite:
2 etager, 109m2 med majestætisk højt til loftet. Opholdsstue og spiseafdeling på nederste sal, en vindeltrappe til soveværelset på øverste sal. Balkon med udsigt over vandet.

05-thecourtyard_orig_The_Fullerton_Hotel_Singapore_Singapore_Sydøstasien
spa-fullerton_orig_The_Fullerton_Hotel_Singapore_Singapore_Sydøstasien
fullertonsuitebalcony-orig_5_orig_The_Fullerton_Hotel_Singapore_Singapore_Sydøstasien
tfs3_orig_The_Fullerton_Hotel_Singapore_Singapore_Sydøstasien

Fullerton Suite:
På øverste etage af hotellet. Soveværelse og opholdsstue. Stor terrasse med udsigt over Singapore flod eller Marina Bay. Vinduer fra gulv til loft.

Govenor Suite:
Højt til loftet og med originale arkitektur fra 1928. 79m2 med soveværelse, opholdsstue, spisestue og lille køkken. Stor veranda med udsigt over Anderson broen. Stilfuld elegance til velkommen afslapning efter oplevelser i storbyens jag.

Presidential Suite:
Hotellets mest eksklusive suite, indrettet med cremen af elegance. Marmorgulv, udskæringer og klassiske møbler polstret med lækre eksklusive stoffer. Soveværelse med separat læseafdeling, opholdstue, spisestue, underholdningsområde, køkken og privat elevator. 24 timers butler service og stor glasveranda med air conditioning.

Faciliteter & Aktiviteter

  • 3 Restauranter
  • 1 Café
  • 1 Bar
  • Spa
  • Udendørs swimmingpool
  • Fitness
Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7