SRI LANKA

Sri Lanka rejser til den smukkeste dråbe i havet

Sri Lanka har været valgt som årets no 1 destination af New York Times. Øen er med sikkerhed en af verdens smukkeste. En sand perle – formet som en dråbe. Efter en rejse til Sri Lanka er du opfyldt af begejstring.

Derfor skal du rejse med os til Sri Lanka

Sri Lanka er en destination, som står vores hjerte nært. Vi har familie relationer på øen og eget lokalkontor med 24 timers kundeservice i Colombo. Endelig har vi i en lang årrække gode erfaringer med at sende kunder til Sri Lanka.

Oplev fascinerende kulturskatte i ferien

Det tager ikke lang tid, før man overgiver sig til Sri Lanka og dets rige kulturskatte, buddhistiske kultur, dramatiske historie og frodige landskab med bjerge og grønne teplantager. Du indtager landet flydende i form af den berømte Ceylon-te, badet i sol og omgivet af naturlige vandfald og Det Indiske Ocean.

Østens mystik samlet på en ø

Kom til Colombo, og bliv bestøvet af kolonitidens charmerende arkitektur. Rejs til Sri Lankas kulturelle trekant, og bliv betaget af: en 4 meter liggende buddha hugget i klipper i en hule; et kongeslot med have og swimming pools bygget i år 50 efter kristi på toppen af et bjerg og topløse kvinder – i form af 1500 år gamle friser. Så byder den historiske havneby Galle ind med det gamle hollandske fort. Og ædelstensbyen Ratnapura ikke at forglemme, inden besøg på teplantager, badeferie eller safari i Yala National Park med Sri Lankas vilde dyrearter.

Fantastiske oplevelser venter på Sri Lanka

Der er kolonitidshoteller i verdensklasse over hele øen. Her er imperiet lyslevende. Der er over 1600 trin op til Lion’s Rock – den næsten 200 m høje klippe Sigiryia, hvor en konge for 1500 år siden havde sit fort og palads. Du kan blandt andet besøge elefantbørnehjemmet Pinnawela Elephant Orphanage. Vidste du, at babyelefanter kan drikke mælk af flaske?

Stærk gastronomi, langsomt tempo

Køkkenet på Sri Lanka omfavner både det sure med det søde og stærke - inklusiv krydderier, vi bruger til julebag og gløgg. Et gammelt ordsprog lyder: "Rice and curry was invented here". Tag på en udflugt til legende delfiner og hvaler. På Sri Lanka har man ikke travlt, da varmen udmatter. Man bør derfor undgå et tætpakket program. Til gengæld er det oplagt med en badeferie på nogle af verdens bedste strande - hvad mere kan man ønske sig?

Vejret på Sri Lanka

Da Sri Lanka er i nærheden af ækvator, er der sommer året rundt med temperaturer omkring 30°C. Den bedste rejseårstid er august til Maj. April og maj er normalt de varmeste måneder.

Det siger vores gæster:

Iben og Peter i Sri Lanka

- Iben

Blot en lille mail for at sige mange tak for en fantastisk tilrettelagt tur til smukke smukke Sri Lanka. Det har været en utrolig smuk og lærerig tur. Vores guide var helt igennem fantastisk både menneskeligt og vidnemæssigst.
[…]

Læs mere…

Mor og datter på Ayurvedisk ophold på Sri Lanka

- Mor og datter

Trænger du til at lade op, få indre ro og fylde din krop og sjæl med sundhed og varme, så gør som os – tag på Ayurvedisk ophold på Sri Lanka. […]

Læs mere…

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo