Amanwella Resort

Amanwella er en stilfuld og romantisk oase

Amanwella Resort ved Tangalle på Sril Lankas sydkyst ligger direkte ud til en pragtfuld halvmåneformet og naturbeskyttet strand. Resortet har 40 suiter med terrasse, privat gårdhave og pool, og er bygget op af en skråning med pragtfulde ugenerte udsigter.

Moderne linjer i vidunderlig arkitektur

Amanwella Resort er bygget med stor respekt for den omkringliggende natur og med de bedste srilankanske traditioner. Der er tydelige spor af gennemtænkte løsninger med gæsternes velvære for øje.

Smuk strand og 46 meter lang pool

Stranden ved Amanwella er buet, lang og gylden og inviterer til gåture eller en fredfyldt stund med udsigt til himlens formidable farvenuancer ved solnedgang. Infinity poolen er en genial streg fra arkitektens hånd med en placering direkte ud til havet og i to niveauer. Udsigten er ganske enkelt fascinerende.

Suiter med privat pool

40 luksuriøse og moderne suiter er spredt ud under palmerne på bakkedraget.  Alle suiter er på 100 m2 med store glasskydedøre i begge sider. En åbner ud mod terrassen og havet eller resortets zenhave og kokosnøddelund. Den anden åbner ud til privat gårdhave med en 24 m2 stor pool.

Vælg mellem Ocean Hill Pool Suite, Garden Pool Suite, Premium Ocean Pool Suite eller Ocean Pool Suite.

Restaurant, Beach Club og Lounge Bar

Udsigten fra restaurantens udendørs terrasse er gudesmuk og ganske passende for de delikate retter der serveres. Menuen er varierende, men der er fokus på middelhavs-, asiatiske og srilankanske specialiteter og frisk fisk og skaldyr.

Beach Club ligger på strandens vestlige ende i skyggen af kokospalmer. Her er en afslappet atmosfære både til frokost og når grillen tændes om aftenen.

Lounge Bar deler terrasse med restauranten og tilbyder frokost, afternoon tea, middag og drinks. Et oplagt sted at starte eller slutte aftenen er i det stemningsfulde barområde.

Den smukke strand ved Amanwella Resort, Sri Lanka

Forkælelse, aktiviteter og oplevelser

De smukke omgivelser på Amanwella Resort inspirerer til ekstra selvforkælelse og velvære. Den finder I i spaen, hvor urter, planter og blomster fra Sri Lanka er en stor del af behandlingerne. Her tilbydes også massage, ayurvediske behandlinger, private yoga timer og meditation med en lokal munk.

Sydkystens mange gyldne strande er ideelle til aktiviteter fra surfing og snorkling til hvalsafari og fisketure. Hold især øje med hvaler og delfiner nær kysten fra december til april.

Inde på land afslører jungler gamle templer og hellige huler, teplantager og imponerende nationalparker. Besøg fortet og den gamle bydel i Galle.  Se elefanter og leoparder i Yala National Park og Udawalawa National Park. Svøm med store havskildpadder ved Hikkaduwa og se den imponerende havgejser ved Kudawella.

Kombiner strand med by

I byen Galle på sydkysten kan I nyde et yderst fint restaureret hotel, som byder på spændende arkitektoniske og dekorative detaljer. Amangalla tilbyder 28 værelser og suiter, spa-behandlinger samt en dejlig restaurant.

Kontakt os og hør mere om kombinationsmuligheden.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo