HERITANCE KANDALAMA

Heritance Kandalama - rejsen til Sri Lankas jungle

Heritance Kandalama er "a dream so wonderful, so real - because it is". Hotellet er som støbt ind i den srilankanske jungle, hvilket giver en tidsløs og magisk fornemmelse af, at hotellet altid har været der. Hotellet oser af en helt særlig, rustik atmosfære og autentisk charme – som hurtigt giver jer fornemmelsen af, at I er havnet midt i en sofistikeret og drømmeagtig udgave af junglebogen.

Nysgerrige aber, tæt jungle og særlig atmosfære

Efter en forfriskende velkomstdrink, står Heritance Kandalama’s imødekommende personale klar til at vise jer vej til jeres luksuriøse og jungleinspirerede suite eller værelse. Allerede på vej til suiten bliver I mødt af nysgerrige aber, tætbegroede korridorer og idyllisk fugle kvidren – som alt sammen er en del af den særlige og mindeværdige atmosfære som kendetegner hotellet.

Den smukke infinity pool på Heritance Kandalama, Sri Lanka
Oplev dyrelivet lige ud for Heritance Kandalama, Sri Lanka
Heritance Kandalama, Sri Lanka
Heritance Kandalama, Sri Lanka

Oplev Unescos Verdensarvsliste på Sri Lanka

Selvom Sri Lanka er et lille land, er der hele 8 steder på øen, som optræder på Unescos Verdensarvsliste! Heriblandt Dambulla templet og Sirigiya fæstningen på Lion’s Rock – som begge grænser helt op til hotellets område.

Prægtig arkitektur i ét med naturen

Den sofistikerede junglestil og altoverskyggende sans for detaljer vil skinne igennem under hele jeres ophold. Den idérige srilankanske arkitekt, Geoffrey Bawa, lod intet være op til tilfældighederne da han i sin tid designede det prægtige hotel efter konstruktionerne af de udspændte vinger på en fugl. Hvilende mellem 2 store klippeblokke, er det kilometer lange hotel med sin vilde plantebevoksning som støbt ind i naturen.

Luksuriøse værelser og suiter

Når I slår dørene op til jeres luksuriøse og naturinspirerede værelse eller suite, venter der en magisk udsigt over områdets naturlige og kulturelle vidundere.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7