TARU VILLAS - THE MUSE

The Muse stjæler dit hjerte

Når I ankommer til den veldesignede villa i Bentota, bliver i mødt af store, charmerende fælles arealer, 9 stilfulde værelser, en smuk strand, tropiske haver, en rummelig pool, udsøgt gastronomi og fantastisk, personlig service. Med dens udsøgte placering og mange små, hyggelige kroge udgør villaen et fantastisk hideaway, hvor der både er plads til private stunder og kvalitetstid med familie og venner.

Store veldesignede værelser

De 9 veldesignede værelser er bygget i enkelt naturmateriale kombineret med srilankansk inspireret kunst og detaljer, som får hele villaen til at stå i perfekt harmoni med naturen. Alle værelser har privat balkon eller terrasse med udsigt til de tropiske haver og I kan glæde jer til at vågne til den idylliske lyd af fuglekvidder.

Gastronomi & service på The Muse

På The Muse lægges der stor vægt på kvaliteten af gastronomi, som serveres i villaens smukke omgivelser. Taru og hendes team af kokke har udviklet en udsøgt menu, som spænder fra traditionelle srilankanske – til en række af moderne internationale retter.

Poolen på Taru Villas - The Muse i Bentota på Sri Lanka.
Taru Villas - The Muse i Bentota på Sri Lanka.
Taru Villas - The Muse i Bentota på Sri Lanka
Taru Villas - The Muse i Bentota på Sri Lanka.
Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7