UGA RESORTS

Velkommen til Uga Resorts

Uga Resorts er en Sri Lankas mest eksklusive hotelkæder, og hver en destination er nøje udvalgt – så I kan opleve det bedste af alt hvad landet har at byde på. Sansen for detaljer og gæstfrihed vil skinne igennem under hele jeres ophold, uanset hvilket resort I vælger.

Ulagalla Resort - Bo i høvdingens pal

Det tidligere høvdingepalæ, Ulagalla Resort, bestående af kun 20 hytter, er indbegrebet af Sri Lanka. Her forenes Sri Lankas magiske atmosfære og kulturelle rigdom med dén særlige gæstfrihed som kendetegner Uga Resorts.

Midt i Sri Lankas smukke natur

Det miljøvenlige hotel, som ligger på en 58 hektar stor ejendom, giver rig mulighed for indsigt i landets fascinerende historie og kultur. Skjult i den smukke natur finder man 20 hytter, der har udsigt til henholdsvis de smukke rismarker, det fortryllende skovområde og den nærliggende sø, alle med en rumlig terrasse der giver plads til at nyde naturen.

stor_pool_Uga_Resorts_sri_lanka_det_indiske_ocean
elefant_Uga_Resorts_sri_lanka_det_indiske_ocean
pool_villa_Uga_Resorts_sri_lanka_det_indiske_ocean
soveværelse_Uga_Resorts_sri_lanka_det_indiske_ocean

Safari-drømmen bliver virkelig

I udkanten af Yala Nationalpark, med udsigt over det smukke Indiske Ocean, ligger en af Uga Resorts mest unikke perler; Chena Huts. Jeres ophold på det enestående boutiquehotel vil både byde på enestående safariture i Yala Nationalpark, hvor I både får mulighed for at møde vilde elefanter og leoparder, og sanseforførende afslapning i jeres eksklusive hytter – med udsigt over det smukke Indiske Ocean.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7