En perle blandt Østens rejsemål

Tailor-made og Thailand er et perfekt match. Uanset om det gælder habit, luksusbadeferie eller Den Gyldne Trekant i nord, bliver du svøbt i service og badet i smil. Trekking, regnskovssafari eller ø-hop. Østens populære rejsemål kan det hele, så du kan skabe dit helt eget rejseflow.

Fyldt med indtryk - og venlighed

Når du vender hjem fra din rejse, skriver du venlighed på visitkortet – iført nyt suit og et bredt smil. Dage i Bangkok for at opleve Thailands travle hovedstad med højhuse, templer og kanaler med pælehuse lige ud til vandkanten. Det er godt at bevæge sig ud på flodtur til de flydende markeder, når vi blændes af guldet og de rå farver, lammes af varmen, duften og de fremmede lyde. Trekking i det nordlige Thailand, besøg i Den gyldne Trekant eller safari i den sydthailanske regnskov i Khao Sok. Tag på Island Hopping med mandskab i privat longtailbåd udfor Thailands vestkyst.

Kokosplantager, regnskov og kridhvide sandstrande

Hua Hin og Cha Am ligger kun tre-fire timer i bil fra Bangkok ud mod Siambugten. Hua Hin er Thailands ældste badeby, og her har Dronning Sirikit sin strandbolig. Her er hvide sandstrande og levende fiskerihavne, fiskekutterne kommer ind hver aften med fangst til de mange fiske restauranter.

Utrolige oplevelser i Siambugten

Koh Samui ligger i Siambugten, kun 1 times flyrejse fra Bangkok. Øen er Thailands 3. største ø og udmærker sig med sine lange hvide sandstrande. Fyldt med kokosplantager og mange, mange små strandhoteller og lækre internationale resorts. Koh Kood er en uberørt og alligevel tilgængelig lille ø, beliggende i det sydøstlige hjørne af Siambugten. Dette er en lille jomfruelig ø med frodig tropisk regnskov og kridhvide sandstrande.

Det smukkeste af Thailand

Phuket, Thailands største ø rejser sig smukt op af Andamanhavet. Øens kuperede terræn er dækket med frodig regnskov, kokospalmer og risplantager samt pragtfulde sandstrande, dejlige hoteller og mange omkringliggende smukke øer. Her ligger også den lille ø Yao Noi, i Phang Nga bugten, Asiens top rock climbing sted.

Klimaet i Thailand

Klimaet i Thailand er tropisk, hvilket vil sige at der altid er varmt med høj luftfugtighed. Året kan opdeles i 3 årstider - som tommelfingerregel varer den kølige årstid fra november til februar med dagstemperaturer på omkring 31 grader, den varme årstid fra marts til maj med dagstemperaturer på omkring 36 grader og den våde årstid fra juni til oktober. Regnen kommer som regel som korte, gennemblødende styrtregnskyl, som sjældent varer mere end et par timer ad gangen, det er i denne periode at plantevæksten og vandfaldene optræder i deres mest overvældende pragt. I den kølige årstid kan nattemperaturen nordpå let falde til 15 grader eller lavere.

Christina Seifert

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7