En perle blandt Østens rejsemål

Hvordan vil du opleve Thailand? Luksus badeferie, rundrejse, dykkerferie eller glamping? Trekking, regnskovssafari eller ø-hop? Østens populære rejsemål kan det hele.

Uanset hvordan du vælger at opleve Thailand, bliver du altid mødt med hjælpsomhed, service og smil.

Bounty-øer, storby eller rundrejse i Thailand?

De thailandske øer er vidt berømt for deres skønhed. Start eller slut med nogle dage i den pulserende hovedstad Bangkok eller udforsk og oplev den enestående kultur og fascinerende natur på en rundrejse, hvor du holder ferie på en eller flere øer.

Tal med os om dine ønsker og drømme, så skræddersyr vi din rejse til Thailand.

Fyldt med indtryk - og venlighed

Thailand gør altid et godt indtryk. Om det er første eller 20. gang man gæster landet, så er der altid noget nyt at udforske, dufte, smage og se. Ikke mindst i det hektiske Bangkok, hvor urgamle templer, flydende markeder og kanaler med pælehuset lige ud til vandkanten blandes med højhuse, luksuriøse hoteller og primitive gadekøkkener.

Den Gyldne Trekant og Khao Sok Nationalpark
Tag på fantastisk jungletrekking i Nordthailands bjergområde med besøg hos lokale stammefolk. Oplev Den Gyldne Trekant ved Mekong-floden, der deler Thailand, Burma og Laos og safari og elefanter i Khao Sok Nationalpark i Sydthailands tropiske regnskov. Sejl fra ø til ø langs Thailands vestkyst i en privat longtailbåd eller nyd en afslappende ferie under palmetræerne skygge på en af Thailands mange og vidunderlige sandstrande.

Thailand skaber et varigt minde om en imponerende natur, en fascinerende kultur og ikke mindst om et smilende og hjælpsomt folkefærd. Hver gang.

Hua Hin og Cha Am syd for Bangkok

Hua Hin og Cha Am ligger i Siambugten syd for Bangkok og kan nås på tre-fire timer i bil. Hua Hin er Thailands ældste badeby med et livligt natmarked, skønne strande, fremragende golfbaner, kongeligt sommerpalads og en levende fiskerihavn, hvor fiskekutterne kommer ind hver aften med fangst til de mange fiskerestauranter.

Rejser til Koh Samui og Koh Kood i Siambugten

Koh Samui ligger i Siambugten, kun 1 times flyrejse fra Bangkok. Øen er Thailands 2. største ø og udmærker sig med sine lange smukke sandstrande, grønklædte bjerge med vandfald og kokosplantager og mange små strandhoteller, boutiquehoteller og luksuriøse internationale resorts. Koh Kood er en uberørt og alligevel tilgængelig ø i det sydøstlige hjørne af Siambugten. En lille jomfruelig paradisø med tropisk regnskov og kridhvide sandstrande.

Phuket, Koh Yao Noi og Koh Yao Yai i Thailand

Phuket, Thailands største ø rejser sig smukt op af Andamanhavet. Øens kuperede terræn er dækket med frodig regnskov, kokospalmer og ris plantager samt pragtfulde sandstrande, vidunderlige hoteller og mange omkringliggende smukke øer. I Phang Nga-bugten ud for Phuket ligger de mindre øer Koh Yao Noi og Koh Yao Yai. Begge kendt for deres skønhed, uspolerede natur og smukke koralrev.

Vidunderlige Koh Lanta

Lidt syd for Phi-Phi-øerne og Krabi ligger den 25 km lange Koh Lanta med lige dele livlige som meget fredelige strande. Langs kysten ligger charmerende strandrestauranter og små butikker. Koh Lanta byder desuden på nogle af landets fineste dykkersteder.

De skønneste sandstrande i Khao Lak

Khao Lak ligger på fastlandet 80 km. nord for lufthavnen i Phuket. Øen brillierer med en vidunderlig kyststrækning med de skønneste sandstrande. Desto nordligere du bevæger dig, desto længere bliver strandene og desto finere bliver sandet.

Klimaet i Thailand

Klimaet i Thailand er tropisk, hvilket vil sige at der altid er varmt med høj luftfugtighed. Året kan opdeles i 3 årstider - som tommelfingerregel varer den kølige årstid fra november til februar med dagtemperaturer på omkring 31 grader, den varme årstid fra marts til maj med dagtemperaturer på omkring 36 grader og den våde årstid fra juni til oktober.

Regnen kommer som regel som korte, gennemblødende styrtregnskyl, som sjældent varer mere end et par timer ad gangen, det er i denne periode at plantevæksten og vandfaldene optræder i deres mest overvældende pragt. I den kølige årstid kan nattemperaturen nordpå let falde til 15 grader eller lavere.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean & Thailand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo