PIMALAI RESORT & SPA

Pimalai Resort & Spa er ren harmoni i skønne Thailand

Pimalai Resort & Spa er beliggende på den mest populære placering på øen Koh Lanta. Resortet ligger idéelt placeret i Ba Kan Tiang Bay, og er et harmonisk fristed, hvor både krop og sjæl kan slappe af. Ikke langt fra resortet ligger talrige attraktioner, såsom Liquid Lense Academy, Kantiang Bugt og Scubafish Dykkecenter.

Pools, udsigt og faciliteter

Det eksklusive 5* resort ligger ud til en vidunderlige hvid sandstrand, hvor det krystalklare vand invitere til svømning, leg og snorkling. Og så er udsigten over bugten ubeskrivelig smuk.

Pimalai Resort & Spa har to pools, hvoraf den ene er en infinitypool, der giver jer mulighed for at svømme med en fantastisk udsigt - ikke mindst til de mageløse solnedgange. Derudover er der et prisvindende spa, hvor I kan forkæle sig selv med forskellige wellness-behandlinger og massage.

Her er et væld af gratis faciliteter, som børneklub med aktiviteter, fitnesscenter, yoga- og thaiboksning samt et sportsanlæg med bl.a. tennis- og badmintonbaner, basketball, petanque og meget andet. På stranden kan I låne sejlbåde, kanoer, paddle boards m.m.

Pimalay Resort & Spa, Koh Lanta, Thailand
Oplev området nær Koh Lanta, Pimalay Resort & Spa, Thailand
Beachside villaer med pool på Pimalay Resort & Spa, Thailand
Udforsk strandene nær Pimalay Resort & Spa, Thailand
Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean & Thailand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo