Siam kempinski

Siam Kempinski ligger perfekt i Bangkok

Hotellet Siam Kempinski har direkte adgang til det fashionable shoppingcenter Siam Paragon via sin centrale beliggenhed i Bangkok ved Siam Square.

Indkvarteringen på Siam Kempinski

Værelserne og suiterne på det eksklusive hotel er lyse og stilfuldt indrettet med et strejf af europæisk design mixet med lokal æstetik. Hotellet er ideelt både til par og børnefamilier med sin store og frodige poolområde. Ved poolen kan en tiltrængt pause nydes efter en dag med shopping og turistattraktioner i den livlige storby.

Mens de fleste af hotellets 303 luksuriøse værelser og suiter har balkon, har værelserne i stueplan direkte adgang til poolen. Af denne grund kan værelserne i stuen være særligt interessant for børnefamilier.

 

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean & Thailand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo