SONEVA KIRI

Soneva Kiri afslappet barfodsluksus i perfekt harmoni med naturen

Omkranset af vild og frodig jungle, turkisblåt hav og elfenbenshvide sandstrande – danner det prisvindende Soneva Kiri de perfekte rammer for jeres tropiske, thailandske drømmerejse. Resortet ligger i en idyllisk, isoleret bugt, hvilket hurtigt giver jer fornemmelsen af at være havnet midt i en sofistikeret udgave af ”The Beach” eller ”Castaway”.

Ankomst til Soneva Kiri

På vestkysten af paradis-øen Koh Kood, Thailands fjerde største ø, står Soneva Kiris smilende personale klar til at byde jer velkommen og give jer en skræddersyet oplevelse fyldt med særlige øjeblikke og minder I kan tage med jer resten af livet. Gennemført barfodsluksus, exceptionelle smukke omgivelser og sofistikeret Robinson Crusoe-tema, er alt sammen en del af den særlige og mindeværdige atmosfære der kendetegner det luksuriøse resort. Når I ankommer, bliver I hurtigt mødt af mottoet ”no news, no shoes” og bare tæer bliver snart en del af jeres faste påklædning.

Spa-menuen

Efter en dag fyldt med eventyr eller afslapning i resortets elegante omgivelser, er det tid til et af dagens sværeste valg. Vælg bl.a. imellem: Jetlag-recovery, Hot Stone Massage, Indian Head eller Island Kaashi Scrub på resortets udsøgte spa-menu.

En aften på Soneva Kiri

Når solen går ned over det azurblå hav kan I læne jer tilbage og nyde de smukke farver med en cocktail eller forkæle jer selv med en romantisk sunset-cruise. Hvis I endnu ikke er mætte på oplevelser kan I slutte dagen af med en aftendukkert eller en klassisk film under stjernerne, inden I veltilfredse hopper under dynerne så I kan blive klar til endnu en dag i paradis.

Et kulinarisk eventyr

Maden på Soneva Kiri er i sig selv en oplevelse, uanset om den nydes på en af resortets udsøgte restauranter – eller i private, romantiske omgivelser. Privat morgenmad på stranden, en fuldført ”Castaway” picnic oplevelse, frokost i en grotte eller privat træ-tops middag under stjernerne. Igen er det kun fantasien, der sætter grænser, og det detalje orienterede personale vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker!

Vidunderlige Soneva Kiri, Thailand
Soveværelse i en villa på Soneva Kiri, Thailand

En sand kærlighedshistorie

Historien bag Soneva kædens opstandelse, er en vaskeægte kærlighedshistorie. Historien om den unge, indiske iværksætter, Sonu, der rejste til Oxford og forelskede sig i en svensk model, Eva, hvorefter de sammen faldt pladask for Maldiverne og besluttede sig for, at det var her de skulle bygge deres nye hjem. Som udlændinge blev de imidlertidigt nægtet at bygge, hvis projektet ikke trak turister til. Og dette skulle blive starten på eventyret om Six Sense og Soneva (Soni og Eva) kædens opstandelse.

Indkvartering på Soneva Kiri

De store veldesignede pool villaer spænder fra 403-1234m2 inklusiv idylliske, private udendørsarealer. Villaerne er skabt af naturlige kvalitetsmaterialer som træ og sten, hvilket får alt til at stå i perfekt harmoni med havet og den omkringliggende jungle. Den sofistikerede Robinson Crusoe-stil og altoverskyggende sans for detaljer vil skinne igennem under hele jeres ophold, også igennem personlig service og superb gastronomi.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean & Thailand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo