THE KALA SAMUI

Oplev tiden stå tille På The Kala Samui

På østkysten af paradis-øen Koh Samui, Thailands anden største ø, står The Kalas imødekommende personale klar til at byde jer velkommen og give jer en skræddersyet oplevelse fyldt med særlige øjeblikke og personlige minder I kan tage med jer resten af livet.

Palmer, hav og bountry-strande

Omkranset af svajende kokospalmer, turkisblåt hav og pulverhvide bounty-strande – danner The Kala de perfekte rammer for jeres tropiske og luksuriøse drømmerejse i Thailand! Resortet ligger i en idyllisk, isoleret bugt hvilket hurtigt giver jer fornemmelsen af, at I er havnet midt i en sofistikeret udgave af ”The Beach” eller ”The Blue Lagoon”. Med små og mindeværdige detaljer som; En sludder med personalet og klippesats middage med magiske solnedgange - vil The Kala snart have charmet sig dybt ind i jeres hjerter.

Værelse med pool på The Kala Samui, Thailand
The Kala Samui, Thailand
Udforsk havet i kajak fra The Kala Samui, Thailand
Værelse på The Kala Samui, Thailand

Natur og kultur

Koh Samui er ikke kun et paradis for dykkere, men også for naturelskere. Paradis bugter, eventyrlige ø-hop, elefantrygs safari, fascinerende dyreliv, mangrove skove, smukke vandfald, den hemmelige Buddha have og farverige templer – er blot et lille udvalg af de mange små eventyr der venter jer på øen.

Agarin Spa

Agarin Spa, som oversat efter sanskrift betyder ”hvor tiden står stille”, lever i sandhed op til sit navn. Også selvom det er hjemsted for et af dagens sværeste valg når I skal vælge jeres behandling på den udsøgte spamenu!

Gastronomi

Maden på The Kala er i sig selv en oplevelse. Uanset om den nydes på resortets udsøgte restaurant – eller i private, romantiske omgivelser. Candle-light dinner på stranden, morgenmad på jeres private altan eller picnic i en af øens skjulte paradisbugter.

Indkvartering

Fælles for resortets 35 værelser og villaer er, at de alle vil forkæle jer med den smukkeste havudsigt. Her kan I vælge imellem Deluxe Room, Deluxe Family, Duplex Pool Villa eller Presidental Villa. Tøv ikke med at ringe, så vi i fællesskab kan finde den indkvarteringsmulighed som bedst matcher jeres behov og drømme.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7