The Nai Harn

Smuk strand og unik udsigt

Få en enestående ferieoplevelse på The Nai Harn, der smyger sig op af et grønt bakkedrag og byder på en vidunderlig udsigt til det azurblå hav og den smukke strand i Naiharn-bugten på Phuket.

Med en blanding af moderne luksus, naturskønne omgivelser, afslappet loungestemning og thailandsk gæstfrihed er dette stedet for jer, der søger ro, gastronomi, luksus og al den skønhed, som Thailand har at tilbyde.

The Nai Harn er det eneste hotel på Phuket, der er medlem af Leading Hotels of the World.

Tryk på knappen for champagne!

På The Nai Harn Phuket er alle værelser og suiter smukt indrettet med alle moderne faciliteter og private balkoner eller terrasser, der byder på en betagende udsigt over havet eller de frodige omgivelser. Størrelserne varierer fra den 47 m2 til store Deluxe Ocean View værelse til den 111 m2 luksuriøse Royal Ocean View Suite, hvor I med et tryk på knappen på jeres terrasse får serveret champagne!

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo