The Sarojin - Khao Lak Resort

The Sarojin - Khao Lak Resort har en fascinerende historie

Navnet på The Sarojin - Khao Lak Resort stammer fra den legendariske Lady Sarojin. Hun var datter af en Thailansk stormand. Da hendes mor døde, blev hun husbestyrerinde for faderen. Hun løftede husbestyrerinde begrebet til toppen. Hendes mål var at gøre et gæsteophold hos faderen til en uforglemmelig oplevelse. I hendes periode blev gæsteinvitationer noget af det mest eftertragtede.

Det gamle Ficus-træ

Dette eksklusive resort er opført i moderne, asiatisk design. Linjerne fusionerer naturligt med naturen og de lokale elementer. Resortets åndelige hjerte udgøres af et gammelt, gigantisk Ficus-træ. En storslået dam af lotusser reflekterer en følelse af storhed. Resortet emmer således af afslapning, som bringer fred til dit sind.

Smuk beliggenhed ved hvid sandstrand

Resortet ligger i Khao Lak, men er smukt forputtet i en kæmpe tropisk have, ro og privatliv. Der er direkte adgang til en 11 km land hvid sandstrand. Med sine 126 suites og residences eller bungalows, har hotellet en dejlig størrelse. Resortet er stort nok til at alle faciliteter findes. Men beskedent nok til at dine oplevelser er i centrum.

Restauranten på The Sarojin, Khao Lak, Thailand
Forkælelse i spaen på The Sarojin, Khao Lak, Thailand
Munke på besøg på The Sarojin, Khao Lak, Thailand
Nyd livet på The Sarojin, Khao Lak, Thailand
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7