The Slate

Designhotellet The Slate i Phuket

The Slate er et smukt designet luksushotel beliggende ved den rolige Nai Yang Beach på Phuket i Thailand. Det er en oase af ro og afslapning i smukke naturskønne omgivelser, hvor landsbyens huse og små restauranter bidrager med lokal stemning.

Hotellets unikke design er både råt, varmt, inspirerende og fascinerende. Et yderst vellykket miks, der leder tankerne hen mod øens forhenværende tinminer og nutidens thailandske stil.

Afslappende atmosfære, faciliteter og aktiviteter

The Slate formår til fulde at skabe en vidunderlig atmosfære, hvor I kan slappe af i rolige omgivelser, men stadig have adgang til en bred vifte af faciliteter og aktiviteter. Hotellet har tre pool områder, hvoraf de to er forbeholdt voksne. Den ene har loungestemning og bar, den anden indbyder til fred og ro.

Fitness, snorkling, kokkeskole og spa

For sportsentusiaster tilbyder The Slate tennisbaner og et veludstyret fitnesscenter med mulighed for bl.a. undervisning i pilates og yoga. Er I interesseret i vandsport, kan I også deltage i snorkel- eller dykkerture til fx Koh Phi Phi eller Racha Noi.

Her er paddle boards, kajakker, cykler, thai boksning og sågar bueskydning! Hvis I ønsker at forbedre jeres kulinariske færdigheder, kan I deltage i Moo’s Kitchen kokkeskole og lære autentiske thailandske opskrifter.

Hotellet er også kendt for sin prisvindende Coqoon Spa, der er designet som store kokoner i flet placeret i en overflod af tropiske planter. Her kan I nyde afslappende og luksuriøse behandlinger og forynge både krop og sind.

Gourmet, grill, skaldyr og lokalt

Når det kommer til mad, skuffer The Slate bestemt ikke. Og der er flere restauranter at vælge imellem. Midt i en fakkelbelyst lagune ligger gourmetrestauranten Black Ginger, der serverer fantastisk autentisk thaimad. Tin Mine tilbyder kulinariske retter fra hele verden, Rivet & Rebar serverer grillmad lavet af friske råvarer., Pulley Pool & Bar sørger for cocktails Der er også mulighed for snacks, let frokost og drinks i pool baren Underground Café og i Shore Thing, som er hotellets beach club eller I kan spille pool og nyde en Whiskey i Tongkah Tin Syndicate. Hotellet er også kendt for sin imponerende søndagsbrunch, hvor det anbefales at reservere bord i forvejen.

I har ydermere rig mulighed for at kombinere hotellets kulinariske niveau med de små, lokale restauranter, der ligger i området.

Suiter, pool suiter og pool villa

The Slate tilbyder rummelige suiter i lækkert design, hvor nogle af dem er særligt velegnede til familier. Hvis I ønsker ekstra privatliv og luksus, kan I bestille en pool-suite eller en fantastisk villa med egen pool, butler-service, jacuzzi og meget mere.

Uanset om I er på udkig efter en afslappet ferie, aktiviteter eller en kulinarisk oplevelse, imødekommer The Slate jeres behov med sit smukke design, luksuriøse faciliteter og rolige beliggenhed ved Nai Yang Beach.

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7