Fjernøstens magi i et land

I 1887 opstod Kejserriget Vietnam samt Kongerigerne Cambodia & Laos som Fransk Indokina. I dag er Vietnam selvstændig og kan tilbyde de helt store rejseoplevelser.

Vietnam er et land med storbyer, der aldrig sover, en smuk og varieret natur, der tager vejret fra de fleste, palmeklædte strande med afslapning og forkælelse på pragtfulde resorts, ubeboede øer, mystiske kalkstengrotter, vild urskov og vidunderlige bjerge.

Fjernøstens magi opleves overalt i Vietnam med et forunderligt miks af kulturer, som kun lande med så mangfoldig en historie kan byde på - her lever mere en 50 etniske grupper side om side i samme land.

Ris smager bedre i Vietnam

Vietnams køkken er superb. Det allerbedste fra det asiatiske køkken med et touch af Fransk inspiration fra kolonitiden. Uanset budgettet vil man altid få fantastiske kulinariske oplevelser – selv risene smager anderledes og bedre!

Halong Bay, højlandet og fascinerende handelsbyer

Den store bugt i Halong ved den livlige hovedstad Hanoi, hvor man kan komme ud at sejle i det turkisblå vand og overnatte på en kinesisk junke mellem grønne kalkstensbjerge. I det naturskønne Vietnamesiske højland mod nord med stolte minoritetsbefolkninger og terrassemarker i idylliske omgivelser. Den gamle fisker- og handelsby Hoi An ved Det sydkinesiske Hav i det centrale Vietnam og kejserbyen Hue. Lange palmeklædte strande med tid til fordybelse, afslapning og forkælelse.

Gæstfrihed er normalt i Vietnam

Vietnam er venligt og gæstfrit. Træd ud af turistområderne, slå et smut ned af en af sidegaderne. Vietnam er ikke et land, der giver alt fra sig på én gang!

Mekong-floden

Fra Tibet udspringer Mekong-floden, som er utrolige 4.200 kilometer lang. Herfra flyder den sydover gennem Kinas Yuannan-provins til Burma for til sidst at ende i det store delta ved Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) i det sydlige Vietnam. Her kan man komme ud at sejle på Mekong-flodens delta til de små øer.

Klimaet i Vietnam

Man kan rejse i Vietnam året rundt, men der er stor forskel på klimaet i regionerne. I nord er vinteren forholdsvis kold fra december til marts med temperaturer ned til 15 grader i Hanoi. Det kan blive rigtig koldt i bjergene med nattefrost. Sommeren løber fra maj til oktober og har temperaturer over 30 grader. Til tider kommer der kraftige, men korte regnskyl. Den bedste rejsesæson er forår og efterår. Området omkring Nha Trang (Centralvietnam) har to årstider; den tørre årstid fra december til marts og regntiden fra april til oktober. Temperaturen er høj året rundt varierende fra omkring 22 grader i december til over 30 grader i jun. I syd er regntiden fra maj til november. Resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer . I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring 30 grader hele året. Vietnam oplever ofte mindre tyfoner og efterfølgende oversvømmelser i perioden oktober til november.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7