UBERØRT NATUR OG RIG PÅ DYRELIV

 

Dans med delfiner, dyk med hajer og flyd med havskildpadder. Maldiverne består næsten kun af uberørt natur og sjældne koralrev gavmildt fordelt på mere end 1.000 små øer i Det Indiske Ocean.

Udtryk som "ubeskriveligt smukt" og "vidunderligt afslappende" sparer du nu på. I dyb respekt for de indtryk, du har fået på din rejse. Din iris opdager nye farver som kridhvid, koralrød og azurblå. Dans med delfiner, dyk med hajer og flyd med havskildpadder. Maldiverne består næsten kun af uberørt natur og sjældne koralrev gavmildt fordelt på mere end 1.000 små øer i Det Indiske Ocean.

Book et møde, så vi kan tale om, hvordan vi kan få dine maldisvke rejsedrømme til at gå i opfyldelse. Du bestemmer, om du vil mødes fysisk eller via Teams.

Christina Seifert

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7