REJSETILBUD 2024

Lad os planlægge drømmerejsen i 2024

Her kan du læse om nogle udvalgte rejsetilbud. Har du andre rejsedrømme, kan vi fortælle meget mere over et uforpligtende (online eller fysisk) møde. Ring eller skriv til os på (+45) 39 62 61 61 og info@discoverytravel.dk.

Se mange flere forslag og tilbud her >>

Verden i evig forandring

Vores førsteprioritet er – og har altid været – en tryg og sikker rejse for vores kunder, derfor har vi naturligvis 24h "Concierge Service", som betyder, vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Behov for praktiske rejsetips? Klik her >>

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo