ZANZIBAR - TANZANIAS PARADISISKE JUVEL

Det er ikke uden grund, at Zanzibar også kaldes for Tanzanias juvel. De indbydende, kridhvide og ofte uberørte strande og det krystalklare vand, som omkranser koraløen i Det Indiske Ocean, funkler som en ædelsten på den solbeskinnede koralø. Zanzibar er et dejligt, historisk og autentiske rejsemål - og absolut et besøg værd, hvad enten du søger et romantisk getaway eller en børnevenlig ferie.

Zanzibar – kultur og natur

Den tropiske paradisø byder på meget andet end lange, hvide strande. Zanzibar er rig på lokale fortællinger, kulturoplevelser, natur og historiske seværdigheder.

Tag på trekking i Jozani, øens nationalpark eller oplev det spændende plante- og dyreliv i regnskoven. Under havoverfladen venter en fascinerende verden med koralrev, farverige fisk, delfiner og havskildpadder. Så medbring snorkelmasken!

Hør os om tilbud til Zanzibar

Book et møde eller ring til os, så vi kan tale om, hvordan vi kan få dine Zanzibar rejsedrømme til at gå i opfyldelse.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo