REJSETYPER

Hvordan skal din næste ferie være?

En vigtig del af vores koncept om at individualisere den enkelte rejse til vores kunder, er forståelsen for at vores kunder ofte rejser med forskellige formål. Hvis I er på bryllupsrejse er jeres ønsker og vurderingskriterier som regel meget forskellige i forhold til hvis I er på en generationsferie med 3 eller flere generation, eller hvis turen drejer sig om at opleve moder naturs vilde dyr i deres egne elementer.

Vi har derfor defineret en række rejseformer, hvor vores erfaring er at vigtighed for at kunne ramme jeres ønsker og behov præcist, er at forstå hvilke rejse I er på vej ud på og hvad I derfor har fokus på.

Nogle rejseformer definerer også destinationerne, men andre er generiske på tværs af destinationerne. Som udgangspunkt udbyder vi eksklusive rejser og eksklusive ferier, hvor service og kvalitet er af høj kvalitet.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo