AKTIV FERIE

Aktive rejser for de eventyrlystne

Har du fået nok af den sædvanlige solseng og daselivet på et resort, eller den endeløse vandring igennem en storbys tunge gader? Er du typen der vægter oplevelser i særklasse kombineret med en aktiv livsstil? Hvis du kan nikke ja, kunne en af vores aktive ferier være lige dét du søger efter. For den nysgerrige og aktive rejsende tilbyder vi en række oplevelser, der vil tage puste fra dig – ganske vist mest metaforisk ment, men dog kan enkelte rejser muligvis også formå at gøre det bogstavelig talt!

Light adventures i sublime omgivelser

Går drømmene til spændende Tanzania, hvor den står på trekking til toppen af Kilimanjaro, eller virker Caminoen mere tiltalende? Vi har selvfølgelig udvalgt nogle af vores mest populære rejser her på siden, men som udgangspunkt kan alt lade sig gøre – og det er næsten kun fantasien (og konditionen) der sætter grænser. Hvad der dog er en garanti, er at vi som udgangspunkt skræddersyr en rejse til dig med klassisk Discovery-finesse, således er du sikret den gode standard – uanset destinationen. Vi kalder det Light Adventures.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo