BRYLLUPSREJSER

Vi elsker bryllupsrejser

Bryllupsrejse er indbegrebet af en”once in a lifetime”-oplevelse. Her blomstrer vores "nul fejls-kultur” for alvor. Drømmer du om et bryllup i strandkanten på f.eks Mauritius eller Seychellerne, sørger vi for alt papirarbejdet, så du kan nøjes med at sige ”Ja” i de ultimativt romantiske omgivelser. Vi kan arrangere både en intim, privat vielse eller større bryllupper med, ALT hvad dertil hører.

Forlæng jeres bryllup

Mange ønsker at kombinere en bryllupsrejse med kultur, natur og kulinariske oplevelser, sammen med en romantisk afslutning på et af vores mange eksklusive resorts. Her har vi masser af gode idéer, som vil være oplagte for jer.

Opnå særlige rabatter på jeres bryllupsrejse - kald os bare romantikere

På mange af vores bryllupsrejser kan vi tilbyde specielle ”honey moon”-tilbud med bl.a. op til 50% rabat for bruden samt diverse bryllupsgaver. Samme rabat kan komme på tale, hvis man skal fejre 5, 10, 15, 20 eller 25 års bryllupsdag. For en del kunder arrangerer vi også en gavekort-ordning, således at jeres gæster kan kontakte os, og vi organiserer gavekort til jer, som naturligvis frit kan bruges til hvad I ønsker, og hvornår I ønsker det.

Altid fuld fortrolighed

Endelig kan I på alle vores bryllupsrejser, være sikre på vores fulde fortrolighed. I kan være sikre på at få det fulde privatliv, uanset om det er familie, venner, pressen eller andre som ønsker at forstyrre jeres romantiske getaway.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo