Erhvervsrejser

Skræddersyede, professionelle erhvervs- og grupperejser

Hos Discovery Travel har vi en dedikeret Business-afdeling hvis formål er at levere den perfekte rejseløsning til dit firma. Vi stiler altid efter at levere et suverænt produkt og sætter en ære i at udføre opgaven topprofessionelt. Vores erhvervsrejser går til spændende destinationer og begivenheder. Vi skræddersyer naturligvis også gerne rejser fra bunden baseret på jeres ønsker.

Konferencer, møder eller Sales Kickoff – få skræddersyet erhvervsrejsen

Vi har lang erfaring med stort set alle typer erhvervsrejser, og vi tager selvfølgelig selv med, således at alt spiller efter alle kunstens regler. Formålet hermed er, at I kan fokusere på rejsens formål uden forstyrrelser. Når I har sat jer fast på en destination, tager vi ligeledes ud og besøger hotellet, samt interessante steder i området, der kunne have jeres interesse. Dette gør vi gerne, for at give jer en uforglemmelig rejseoplevelse.

En fælles firmarejse er ideel til lancering af nyt produkt

At fremvise et nyt produkt kan være fortryllende, og en banebrydende oplevelse for dit firma. Men nogle gange behøver lanceringen det rigtige skub, for at være sikker på at det lander ordenligt i organisationen. En præsentation i de helt rigtige omgivelser kan være det skub, som virksomheden har brug for. Om præsentationen skal foregå på et vinslot i Piemonte-distriktet, eller i bjergene med udsigt til Den Franske Riviera, så kan vi helt sikkert komme op med en løsning der matcher jeres behov. Faktisk behøves vi ikke forlade landets grænser for at løfte oplevelsen fra ok til sublim.

Vi sørger for det praktiske, så du kan lave forretning

Mens du har din virksomheds interesse for øje, søger vi for alt lige fra flybilletterne, private transfers, gourmetoplevelser, museumsbesøg etc. Der er nemlig ingen bedre følelse for den rejsende virksomhedsleder, end at kunne læne sig tilbage i flysædet med trygheden om at der er taget hånd om hver eneste rejsedetalje. Skulle der opstå specielle ønsker undervejs, er vi altid klar på at imødekomme dette.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7