EVENTREJSER

Besøg verdens største events

Hos Discovery Travel har vi gennem en lang årrække sendt mange glade kunder afsted til forskellige events verden over, bl.a. til de berømte Formel 1 løb. Vi har derfor skabt et utrolig godt fundament for at kunne levere den gode service, og finde den perfekte løsning hver gang.

Få eksklusiv adgang til events

Grunden vores gode navn og vores omfattende netværk kan ofte få foden inden for til oplevelser, der normalt ikke lader sig gøre. Kontakt os, fortæl os dine ønsker og lad os om at opfylde din drøm.

Dedikeret eventafdeling hos Discovery Travel

Grundet efterspørgslen på forskellige events, har vi her hos Discovery Travel en dedikeret sport- og eventafdeling siddende klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og drømme. Vi tager selvfølgelig også altid med ud på destinationen for at sikre at kvaliteten er i orden, og at det hele kommer til at køre snorlige – både før, under og efter eventet.

Michael Juhl. Marketingchef og chef for Sport & Events i Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Michael Juhl
Marketingchef
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61

Camilla Frank, Discovery Erhverv

Har du spørgsmål?

Camilla Frank
Executive Manager
camilla@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7