EVENTREJSER

Skal firmaet eller vennegruppen til Barcelona og se fodbold?

Hos Discovery Travel har vi gennem en lang årrække sendt mange glade kunder afsted til forskellige events kloden over. Vi har derfor skabt et utrolig godt fundament for at kunne levere den gode service, og finde den perfekte løsning hver gang.

Lancering af nyt produkt?

At fremvise et nyt produkt kan være fortryllende, og en banebrydende oplevelse for dit firma. Men nogle gange behøver lanceringen det rigtige skub, for at være sikker på at det lander ordenligt i organisationen. En præsentation i de helt rigtige omgivelser kan være det skub, som virksomheden har brug for.

Om præsentationen skal foregå på et vinslot i Piemonte-distriktet, eller i bjergene med udsigt til Den Franske Riviera, så kan vi helt sikkert komme op med en løsning der matcher jeres behov. Faktisk behøves vi ikke forlade landets grænser for at løfte oplevelsen fra ok til sublim.

Dedikeret eventafdeling hos Discovery Travel

Grundet efterspørgslen på forskellige events, har vi her hos Discovery Travel en dedikeret sport- og eventafdeling siddende klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og drømme. Vi tager selvfølgelig også altid med ud på destinationen for at sikre at kvaliteten er i orden, og at det hele kommer til at køre snorlige – både før, under og efter eventet.

MRøssell

Har du spørgsmål?

Michael Røssell
Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge