FAMILIE- & GENERATIONSREJSER

Familiens ønsker og behov - puslespillet der skal gå op

At tage afsted på familie-generationsrejser er altid en udsøgt fornøjelse for hele familien – men for at det hele skal gå op i en højere enhed, og alle ønsker skal opfyldes, er det som regel noget af puslespil der skal gå op. Det kan i den grad være uoverskueligt for familiens overhoved at skrue en ferie sammen, der tilgodeser hele familien.

Den perfekte familierejse

Vi har lang erfaring med at designe den perfekte løsning for hele familien, og vi ved, hvor mange ønsker der kan være; Der skal f.eks. helst være adgang til golf, strand, bymiljø i nærheden, en Michelin-restaurant, små autentiske restauranter og meget gerne også muligheder for en vandre- eller cykeltur. Vores mål er at alle generationer får mest muligt ud af ferien, og samtidig nyde den gode kvalitetstid.

Generationsrejser er ferie for alle

Den gode generationsrejse, er ferien, hvor farmor på 90 år smiler fra morgen til aften, hvor de kræsne teenage-børnebørn kan blive aktiveret, hvor oldebørnene kan blive forkælede, og hvor der er plads og højt nok til loftet til deres dejlige frie leg og latter.

Familien samlet på rejsen

Er I en større familien, giver dette os også nogle dejlige udfordringer til blandt andet at sikre, at I bor i de rigtigt placerede værelser, bungalows, suiter etc, således, at I kan få den rigtige blanding af privatliv i den lille familie, men samtidig være integreret i hele generationsfamilien, vi elsker også at sikre noget så elementært, som at I kan sidde sammen og spise til måltiderne på de tidspunkter der er bedst for jeres familie osv. Her gør vi også stor brug af vores mange års gode samarbejde med vores resorts og hoteller, da vi ofte skal bruge deres fleksibilitet og forståelse for jeres behov.

Ferie med kvalitetstid - sammen og hver for sig

Når man tager på generationsrejser, hvor der er tre generationer med, skal der netop være muligheden for at få kvalitetstid sammen. Men der skal også være mulighed for at lave sjove aktiviteter i grupper; Nogle har måske lyst til at udforske et museum, mens resten af familien måske hygger sig ved stranden. Der skal være mulighed for at gøre ting sammen og mulighed for at gøre ting hver for sig.

Noget for enhver smag

På den perfekte generationsrejse er der plads til kvalitetstid for den enkelte, hvor batterierne og appetitten for eventyr, kultur, sport og velvære kan tilfredsstilles. For når den bliver tilfredsstillet, vil ferietiden med familien være endnu mere værdifuld – alle har nemlig mulighed for at hygge sig med ting de holder af, og kan samtidig tilbringe tid sammen med sine kære – det er kvalitetstid. En ferie og oplevelse med frihed og gode stunder, fyldt med minder som hele familien vil elske og sikkert også mindes om de kommende år.

Familieferier med børnene i centrum

Når børnene bliver forkælede, sat i centrum og har det sjovt, smelter vores forældre-hjerter. Ofte pakker vi en række børnevenlige aktiviteter ind i programmet, som de mindste vil kunne huske i mange år; at give en elefantunge som ikke kan klare sig selv i naturen en sutteflaske, at bevæge sig rundt i junglen blandt de vilde dyr, bygge sandslotte på kridhvide sandstrande eller mødes med jævnaldrende børn fra andre kulturer.

Familierejse eller generationsrejse? Tal med os

Ud over vores viste rejseforslag er vi altid fyldt med ideer om rejser, hvor familien og oplevelser er i fokus. Kontakt os gerne for et uformelt møde eller ring og fortæl os om jeres ønsker.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo