FORMEL 1-REJSER

Ferier med fuld fart!

Formel 1 er en af de mest glamourøse sportgrene i verden. Her har vi med toptrænede atleter at gøre, som er trænet i at træffe beslutninger på få millisekunder med 300+ kilometer i timen. I modsætning til mange andre sportsgrene består topfeltet af blot 20 pladser, som der kæmpes benhårdt for hver sæson. Hos Discovery Travel har du mulighed for at opleve formel 1 løb på første række, i de mest berømte lokationer, hvor vejene forceres af hvinende dæk der blæser afsted med hæsblæsende hastigheder.

Oplev Formel 1 på første række

Formel 1-løb har siden de første biler kørte over startlinjen i tidernes morgen, haft rygte for at være en sportsgren for de velbjergede med hang til hårdtpumpede højoktan biler, champagne og glamour. Men tiderne har ændret sig, og nu sportens fanskare breder sig år for år.

Hos Discovery Travel ynder vi at holde fast i de gamle tider og traditioner; Rejser du med os på et formel 1-eventyr, lover vi at levere et niveau af komfort og service, der matcher den gamle sports ånd og stjerneskær, hvor du bliver forkælet som en VIP, og bor på de mest sublime hoteller i forhold til løbet.

Hvis du er ude efter en fest af en rejse - mens propperne springer og dækkene hviner - så er du i gode hænder hos os.

Formel 1 finalen i Abu Dhabi

Tag med til et brag af et Formel 1 finale-løb i Abu Dhabi, hvor løbet køres om aftenen. De 55 omgange køres med uret af den 5.3 km lange oplyste bane. Vi kan forsikre dig om, at stemningen er helt fantastisk på vores West Grand stand pladser.

Formel 1 i Singapore om natten eller historiske Monza i Milano?

Valget er dit. Men uanset hvad kan vi med sikkerhed love at levere varen – og her taler vi for eksempel om den bedste og mest eksklusive terrasse i Singapore med udsigt direkte til løbets mest spændende sving, alt sammen selvfølgelig krydret med god champagne og andet godt til ganen. I Milano bor du i hjertet af byen og følger Formel 1-løbet fra din overdækkede siddeplads og lige i nærheden af indkørslen til pitten. Velkommen til vores Formel 1 verden – Du vil ikke blive skuffet, og hvis du gør, er det fordi den forkerte kører vandt!

Derfor skal du rejse med os

Først og fremmest er vi inkarnerede Formel 1-fans, og vi elsker hurtige biler. Efter at have arrangeret Formel 1-rejser i over 15 år, kender vi de bedste indkvarteringer ved banerne. Vi kender rejseforløbet ud og ind, og går ikke på kompromis med kvaliteten af vores rejser.

Få vores særlige F1-nyhedsbrev

Discovery Travel er ekspert i Formel 1-rejser i hele verden. Udover de F1-rejser vi arrangerer hvert eneste år, får vi også ofte tilbudt "last minute" billetter til F1-løb, der normalt er fuldstændig udsolgt. Kontakt os og bliv skrevet op til vores særlige F1-nyhedsbrev, så du er blandt de første, der modtager nyheder om F1-rejser.

Michael Juhl. Marketingchef i Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Michael Juhl
Marketingschef
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo