FORMEL 1-REJSER

Ferier med fuld fart!

Formel 1 er en af de mest glamourøse sportgrene i verden. Her har vi med toptrænede atleter at gøre, som er trænet i at træffe beslutninger på få millisekunder med 300+ kilometer i timen. I modsætning til mange andre sportsgrene består topfeltet af blot 20 pladser, som der kæmpes benhårdt for hver sæson. Hos Discovery Travel har du mulighed for at opleve formel 1 løb på første række, i de mest berømte lokationer, hvor vejene forceres af hvinende formel 1 dæk der blæser afsted med hæsblæsende hastigheder.

Oplev Formel 1 på første række

Formel 1-løb har siden de første biler kørte over startlinjen i tidernes morgen, haft rygte for at være en sportsgren for de velbjergede med hang til hårdtpumpede højoktan biler, champagne og glamour. Men tiderne har ændret sig, og nu sportens fanskare breder sig år for år. Hos Discovery Travel ynder vi at holde fast i de gamle tider og traditioner; Rejser du med os på et formel 1-eventyr, lover vi at levere et niveau af komfort og service, der matcher den gamle sports ånd og stjerneskær, hvor du bliver forkælet som en VIP, og bor på de mest sublime hoteller i forhold til løbet.

Formel 1 i Singapore om natten eller i Monte Carlos smalle gader?

Valget er dit. Men uanset hvad kan vi med sikkerhed love at levere varen – og her taler vi for eksempel om den bedste og mest eksklusive terrasse i Singapore med udsigt direkte til løbets mest spændende sving, alt sammen selvfølgelig krydret med god champagne og andet godt til ganen. Velkommen til vores Formel 1 verden – Du vil ikke blive skuffet, og hvis du gør, er det fordi den forkerte kører vandt!

2020 bliver en lovende sæson

Formel 1 sæsonen 2019 er i fuld gang, og vi har haft de første kunder afsted til Adserbaijan, som bød på en fantastisk kulisse. Vejret og hotellet var godt, og vi havde banens bedste Grand Stand overfor pitten! 2020 byder på en række af de mest spektakulære løb i Formel 1. Til efteråret venter vores mest eksklusive Formel 1 løb – gadeløbet i Singapore! Vi forventer det største antal gæster nogensinde på The Fullerton i Singapore. Som sædvanlig venter der os et hæsblæsende ræs, Free Flow af Champagne og fantastisk selskab!

Verdenspremiere i Europa

Allerede nu er nye spændende destinationer kommet på Formel 1 programmet til 2020 - sæsonen. Den mest interessante bliver helt sikkert gadeløbet i den Vietnamesiske hovedstad Hanoi. Hanoi bliver kørt i april 2020 og Discovery Travel kommer selvfølgelig til at tilbyde en spændende rejse hertil. Endelige datoer forventes på plads i efteråret. I 2020 laver vi altså Formel 1- ture til Baku, Monaco, Singapore, Abu Dhabi og så har vi verdenspremiere på Hannoi og Amsterdam.

MichaelJ

Har du spørgsmål?

Michael Juhl
Marketingschef og chef for Sport & Events
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

MRøssell

Har du spørgsmål?

Michael Røssell
Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge