GRUPPEREJSER

Erhvervs- og grupperejser – du ønsker, vi planlægger

Hos Discovery Travel har vi en dedikeret Sport- og Eventafdeling hvis eneste formål er at levere den perfekte rejseløsning hver eneste gang. Vi stiler altid efter at levere et topprodukt og sætter en ære i at udføre opgaven til perfektion.

Konferencer, møder eller Sales Kickoff – få skræddersyet din drømme-grupperejse

Vi har lang erfaring med stort set alle typer grupperejser, og vi tager selvfølgelig selv med, således at alt spiller efter alle kunstens regler. Formålet hermed er, at I kan fokusere på rejsens formål uden forstyrrelser.

Når I har sat jer fast på en destination, tager vi ligeledes ud og besøger hotellet, samt interessante steder i området, der kunne have jeres interesse. Dette gør vi gerne, for at give jer en uforglemmelig rejseoplevelse.

Vi sørger for det praktiske, så du kan lave forretning

Mens du har din virksomheds interesse for øje, søger vi for alt lige fra flybilletterne, private transfers, gourmetoplevelser, museumsbesøg etc. Der er nemlig ingen bedre følelse for den rejsende virksomhedsleder, end at kunne læne sig tilbage i flysædet med trygheden om at der er taget hånd om hver eneste rejsedetalje. Skulle der opstå specielle ønsker undervejs, er vi altid klar på at imødekomme dette.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge