KRYDSTOGT

Sejl ud i det blå og få pragtfulde oplevelser foræret

På et krydstogt bliver du forkælet som på et lækkert 5-stjernet hotel, men har desuden den glæde at sejle på det åbne hav med stop ved de mest interessante øer, seværdigheder og byer undervejs. Det gode krydstogt er en oplevelsesrejse til søs uden at skulle pakke kufferten og flytte hotel hver dag. Vi repræsenterer de mest unikke rederier, som vi har inkluderet i vores Signature Collection.

SeaDream opfylder dine krydstogt-drømme

Hos SeaDream oplever du den personlige og intime oplevelse, der går ud over dine vildeste forventninger for hvad et krydstogt kan være. Fra det øjeblik du træder ombord er du ikke i tvivl om, at du i gode hænder. Besætningen sørger for dit velvære. Både morgen, middag og aften er det muligt at spise på dækket. Ønsker du at sove under åben himmel er dette også muligt. Der serveres international gourmetmad med friske råvarer.

Masser af aktiviteter på krydstogtet

Tag en dukkert i det krystalklare vand, når skibet ligger for anker ved en pulverfin sandstrand. SeaDream råder over snorkeludstyr, kajak, bananbåd eller jetski. Nyd en eventyrlig aften på dækket under stjernerne, en god bog på skibets bibliotek, en film på det store lærred, et spil i casino’et og meget mere. Valget er dit.

Kom på prisbelønnet krydstogt med Silversea

Silversea tilbyder en afslappet og elegant atmosfære med respekt for at enhver person har individuelle ønsker og forventninger. Silverseas destinationer er mangfoldige. Rejsen kunne f.eks. gå til det smukke og solrige Caribien, fascinerende mål i det mystiske Orienten, til St. Petersborg, De Norske Fjorde, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Oceanien og naturligvis de mange idylliske havne i Middelhavet. Silversea Cruises har flere gange modtaget de prestigefyldte Condé Nast Traveller-priser - bl.a. krydstogt-branchens højeste anerkendelse som verdens bedste rederi.

Som at være på en privat yacht

Ombord tilbydes forskellige suiter. Alle er udvendige, og de fleste med privat balkon. De mindste er på hele 22 m2. Silverseas skibe tilbyder et serviceniveau og en stemning som på en “privat yacht” samt flere små gourmet-restauranter på fransk stjerneniveau. I disse små restauranter vælges vinene fra et særlige vinkort, der er sammensat til at matche de overdådige menuer.

Kontakt vores søsterselskab for at komme på krydstogt

Discovery Travel hører ind under koncernen Exclusive Travel Collection. Ud over Discovery Travel finder man i koncernen søster-rejsebureauet Peacock Travel, som håndterer hele koncernens krydstogtrejser. Er du interesseret i at komme på krydstogt med os, vil vi bede dig rette henvendelse til Peacock Travel.

Ønsker du at komme på krydstogt hos os?

For at komme på krydstogt bedes du kontakte vores søsterselskab Peacock Travel, som er specialister inden for denne type af rejser.


Peacock Travels hjemmeside er www.peacocktravel.dk. Peacock Travel kan kontaktes på tlf. +45 39 618 618 og mail info@peacocktravel.dk.

En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo