KULTURFERIE

Kulturferie er for dig, der ønsker fordybelse

En kulturferie handler i realiteten ikke om destinationen – men mere om muligheden for fordybelse. I praksis eksponeres du nemlig for kultur på alle destinationer. Men en kulturrejse har kulturelle oplevelser for øje, når rejsen tilrettelægges.

Din ferie, dine ønsker – vi realiserer

Søger du kultur, gør vi en dyd i at netop finde det du drømmer om. Om du allerede har en drømmedestination i tankerne, eller om du er i humøret til at blive inspireret, er sådan set ikke væsentligt, for vi ved hvor appetitten for kultur kan blive tilfredsstillet, uanset hvor i verden befinder os; Om rejsen går til Mexico med det fascinerende Maya-folks historiske ruiner, Buddhismens hovedsæde i Indien, eller det pulserende byliv i Tokyo og Hong Kong – så kan vi lave en rejse, hvor kulturen er i hovedsædet.

Eksklusiv kulturferie

Nok er kulturen i hovedsædet, men man må ej glemme det komfortable niveau! Ud fra dine krav og ønsker, skræddersyr vi selvfølgelig altid din oplevelse med et niveau af komfort og service, som vi med sikkerhed ved lever op til dine forventninger, og matcher destinationens atmosfære.

Ingen smalle ender på din kulturferie

At opleve Maya-folkets efterladte kulturskatte helt tæt på er en fantastisk oplevelse – men for derefter at tage tilbage til en betonklods af et hotel, er ødelæggende for rejseoplevelsen. Vi sørger derfor altid for, at der er en rød tråd igennem rejsen – for i detaljen ligger den gode rejse.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7