PARFERIE

Parferie er forkælelse for jer

At rejse som kærestepar eller ægtepar giver ofte ønske om lidt mere privatliv. Vi sørger for detaljerne er taget hånd om, så rejseparret kan nyde hinanden; man placeres væk fra børnepool eksempelvis. Det væsentlige er, at det rejsende par kan fokusere på at forkæle hinanden i rolige omgivelser. Nogle gange vil vores kunder gerne være aktive og opleve en masse. Andre par ønsker at bo i lokale, men rolige og ofte romantiske omgivelser. I får det som I vil have det.

Oplevelser for parret

Når man endelig har fået taget sig tid til at trække stikket, og tage sammen med sin eneste ene til drømmedestinationen, er det oftest fred, ro og velvære, der står som noget af det højeste på dagsordenen. De fleste kan måske nikke genkendende til, at man er taget afsted på en romantisk parferie; et afbræk fra hverdagen og måske også fra de små. Er man derfor opsat på kvalitetstid i skønne omgivelser med sin udkårne, kan børns ivrige leg være forstyrrende, når ønsket er at nyde det gode liv og hinandens selskab.

Et væld af rejsemuligheder på par-rejsen

Vi er eksperter i at skræddersy den perfekte løsning til det rejsende par – uanset destinationen. Vi har et pænt udvalg af deciderede Adults-only hoteller (og resorts) med udsøgte beliggenheder og attraktive tilbud til rejsende par. Men et hotel, eller resort, med en aldersgrænse er som regel ikke nødvendigt. Flere af vores bedste hoteller ved nemlig godt, at flere og flere ønsker den gode ro, mag og privatliv. Vi sørger derfor altid for at skaffe jer de bedste værelser længst væk fra børnefamilierne, hvor der er mere fokus på at forkæle det ældre publikum i de sublime omgivelser.

I vælger selv hvordan jeres parferie skal tilbringes

Om der ønskes komplet daseliv med høje drinks, en mere aktiv ferie med spændende oplevelser, eller måske en gylden mellemvej, er helt op til jer. Vi har de skønneste destinationer. Vigtigst af alt er, at det forbliver jeres ønsker, der står øverst på vores dagsorden. Der er nemlig intet bedre end at dele rejseforkælelse med sin udkårne.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo