Safari – en oplevelse der går i blodet

Vi kommer med en advarsel! Er du én gang faldet i søvn til løvers brølen i den mørket nat, set solen stå op over savannen, oplevet de mange dyr i deres søgen efter mad eller blevet betaget af det brusende Victoria Falls, så er du sikkert også blevet smittet med sygdommen der ikke kan kureres: safari.

Kærligheden til safari-rejsen

Hos Discovery Travel er vi som et utal af mennesker verden over, heldigvis blevet smittet med kærligheden til de oplevelser som en safari giver. I tre årtier har vi oplevet verdensklasse safarilande som bl.a. Kenya, Tanzania, Botswana, Uganda Sydafrika, Zambia og senest også mægtige, farverige og vildtrige Indien.

De bedste safarilande

Kenya er landet, hvor safaribegrebet blev født, og sammen med naboen mod syd, Tanzania, er det stadig de lande der giver den afrikanske Karen Blixen-oplevelse på første parket. Tanzania råder over den største koncentration af store pattedyr i verden. Læg dertil, at der er nem adgang til skønne strande ved Det Indiske Ocean og sublime hoteller, lodges og camps. Hos naboen mod vest, Uganda, har du i vildnisset mulighed for at komme i nærheden af gorillaer og chimpanser. En oplevelse der er et must for dyreelskeren.

Kongen af safari

I det sydlige Afrika fremstår Botswana som ”kongen” af safari. Trods det faktum at landet er fladt, er der enestående landskaber som især Okavango-deltaet der især i vores sommer og efterår giver verdensklasse safari.

En sejltur på floden i denne yderst vandrige del af landet, er en del af den autentiske safarioplevelse. Ikke langt fra Botswana, i Zimbabwe og Zambia ses mægtige Victoria Falls, hvor også safari kan nydes blandt det tilstødende dyreliv.

Det moderne og traditionelle i ét land

Sydafrika har det hele. Verdensklasse hoteller og lodges samt gourmet af sjælden høj klasse, og til så lave priser, at man tror det må være en fejl. Oplev hajer og hvaler i evigt smukke Cape Town og besøg nogle af verdens mest imponerende safari-lodges tæt ved Kruger Nationalpark. Vælg rigtigt her, da forskellen mellem det sublime og det middelmådige kan være ganske kort i afstand.

Ekstraordinære safarioplevelser

Indien, kendt for den mægtige bengalske tiger og bygningsmonumentet Taj Mahal, har så meget at byde på for dig der søger de største dyreoplevelser. Ikke mange ved, at der er flere forskellige rovdyr i Indien end i Afrika; løve, leopard, bjørn, hyæne, sjakal og ulv for blot at nævne de mest markante. Læg dertil denne regions udgave af elefant og næsehorn, så er mulighederne for en fantastisk dyreoplevelse mildt sagt uanede. Det hele er lidt anderledes end i Afrika, men på alle måder lige så intenst. Ofte blot billigere. Og tro ikke der mangler fantastiske steder at bo. Ægte fem-stjernet indkvartering finder du spredt ud over det smukke land.

Safari går i blodet. En herlig sygdom, som nærmest kræver gentagende besøg. Nu er du advaret. Det kan blive er livslang kærlighed.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge