SKIFERIE

Skiferie i de mest eksklusive områder og hoteller med den bedste beliggenhed og service

Står ferien i sneens tegn, så har vi samlet en række af de bedste skisportsområder i verden. Vi har udvalgt de bedste hoteller, som vi mener områderne byder på. Om rejsen går til Østrig og de brede piste, eksklusive Schweiz eller måske noget mere eksotisk som Japan, der byder på kultur og fundamental anderledes sne, er helt op til dig.

Skibutler, hygge og udsøgt gastronomi – skiferie når det er bedst

Mange af de hoteller vi samarbejder med, byder på vidt forskellige oplevelser, gastronomi og arkitektur. Men hvad de dog alle har tilfældes er, at de leverer en service ud over det normale. På mange hoteller står der f.eks. en skibutler klar med en friskbrygget espresso du nyder, mens du får hjælp til at tage de besværlige skistøvler på. Efterfølgende bæres jeres ski selvfølgelig til og fra liften.

Den perfekte skiferie – uanset hvor

For os er det at imødekomme forventninger et mål, men at overgå dem – det er, hvad vi stræber efter. Der er mange holdninger til, hvad den perfekte skiferie er – og det er netop her vores force ligger. Alle rejser skræddersys med dine ideer i fokus. Vi går gerne det ekstra skridt for at løfte jeres skiferie fra god til perfekt.

Kontakt vores søsterselskab for at komme på skiferie

Discovery Travel hører ind under koncernen Exclusive Travel Collection. Ud over Discovery Travel finder man i koncernen søster-rejsebureauet Peacock Travel, som håndterer alle koncernens skirejser. Er du interesseret i at komme på skiferie med os, vil vi bede dig rette henvendelse til Peacock Travel.

Ønsker du at komme på skiferie hos os?

For at komme på en skiferie bedes du kontakte vores søsterselskab Peacock Travel, som er specialister inden for denne type af rejser.


Peacock Travels hjemmeside er www.peacocktravel.dk. Peacock Travel kan kontaktes på tlf. +45 39 618 618 og mail info@peacocktravel.dk.

En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo