STORBYFERIE

Pulserende metropol eller historiske omgivelser?

En storbyferie er meget mere end en jungle af stål, glas og beton. Uanset destinationen vil der altid være et væld af spændende muligheder at give sig i kast med; topseværdigheder, gastronomiske perler, sublim shopping, unikke aktiviteter og meget mere.

Mexico City, New York eller Tokyo - historier for sig

Om rejsen går til Mexico City, hvor et besøg til Chapultepec-parken og dens museer, er et must for de fleste - parken er endda også en af de største byparker på den vestlige hemisfære, eller måske New York der emmer af den ultimative metropol-stemning. Kræver man derimod storbystemning kombineret med en fascinerende kultur og historie, kan Roms sublime gader, pladser og utallige seværdigheder nære den nysgerrige rejsendes appetit. Både Tokyo eller Hong Kong er en besnærende oplevelse – mange beskriver ofte et ophold i disse storbyer som værende på en anden planet.

Hvad er dine ønsker? Vi laver nemlig kun skræddersyede oplevelser

Kravene til en storbyferie kan være noget så forskellige. Ligeledes kan det også være svært at finde ud af den optimale hotelplacering, hvor de bedste restauranter ligger, og hvordan man kan undgå lange køer til de forskellige seværdigheder. Heldigvis er det alt sammen noget vi hjælper med. Og bedst af det hele – under rejsen kan du bruge os som jeres personlige concierge; ønskes der et bord et bestemt sted, en privat chauffør eller andet godt, er vi altid blot et opkald væk.

Mulighed for sublime kombinationer

For de fleste er den ultimative oplevelse at kombinere storbyeventyret med god omgang afslapning efterfølgende. Om det er på et topresort ved Riviera Maya i Mexico, egen privat villa i det idylliske italienske landskab, eller et cruise hvor du kommer helt tæt på de østens perler, er helt op til egen smag – uanset valget, er du garanteret oplevelser og gode stunder i særklasse.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo