STRANDFERIER

Stranden som udgangspunkt for din ferie

Den almindelige strand kender vi alle. De fleste af os holder endda så meget af den, at vi ynder at bruge stranden som en afgørende faktor for valget af vores næste ferie. Der er dog et væld af definitioner på hvordan en strand skal og kan være. Og det er her vi kommer ind i billedet.

Hvordan ønsker I jeres sand?

Noget så basalt som sand kan føles noget så forskelligt mellem tæerne, og vi mener det er vigtigt at have med i tankerne. Og endnu mere vigtigt er, om der ønskes grøn og frodig skov ved strandkanten – er vi ude i en Robinson Crusoe-drøm der skal realiseres, eller ønskes der nem tilgang til kølige drinks mikset til perfektion, samt noget behagelig musik i baggrunden? Eller måske all the above?

Et Robinson Crusoes-eventyr

Omfanget af fascinerende strande er utroligt. Det kan være svært at vælge, hvad man egentlig gerne vil. Maldiverne er kendt for deres ikoniske bounty-lignende strande, hvor sandet er så fint, at det føles som terapi for fødderne at gå på. Som regel har man også den grønne frodige junglelignende natur, der danner en naturlig grænse mellem sandet og skyggen – velkommen til Robinson Crusoes-paradis.

Gå på verdens smukkeste strande

I Seychellernes skal to fantastiske øer fremhæves, nemlig La Digue og Praslin. Mange besøgende kommer tilbage til den lille ø-gruppe øst for Afrika med et minde for livet – strandene på Seychellerne er bare anderledes. Faktisk så smukke at stranden Anse Source d’Argent på La Digue har været omtalt som værende en af verdens smukkeste.

Sort eller pink?

Bali har længe været en yndet feriedestination – og det er med god grund. Særligt for Bali findes der nemlig sorte sandstrande – en ret unik og spændende seværdighed. Ønsker man at opleve dette, kender vi heldigvis gode indkvarteringsmuligheder med utrolig nem adgang til de sorte sandkorn. Ønskes der strand i andre nuancer, kan Kretas pink strande nævnes. At sandet har den sjove farve er én ting, men naturen, det varme vand og kulturen, skaber en dejlig afslappende stemning, der bestemt kan danne rammerne for en fantastisk rejseoplevelse.

Rejser i sommerferien, efterårsferien eller vinterferien?

Vinterperioden i Danmark kan betyde sommerperiode i Australien - vel og mærke nogle steder. Det kan være svært at spå om vejret. Ønsker I en eksklusiv ferie er det vigtigt at vælge det helt rigtige rejsemål, hvis I vil være nogenlunde sikker på sol og varme. Kontakt os og hør mere - vi kender de bedste rejseperioder.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo