WILDLIFE

Enestående dyre- og naturoplevelser nøje tilrettelagt efter dine ønsker

Ønsker du den enestående dyre- og naturoplevelse, hvor alt er tilrettelagt efter netop dine ønsker og krav, så er Discovery Travel Wildlife din garanti for den enestående rejse til de mest sublime naturområder i verden.

Fascinationen for dyr

Vi har mange årtiers erfaring i at planlægge rejser af højeste karat til alle klodens kontinenter. Den indsigt, kombineret med en dyb kærlighed til de mange smukke naturområder, gør os til din oplagte partner, når du vil opleve natur og dyreliv i bl.a. Afrika, Indien, Galapagos, Australien, Canada og tilmed ønsker komfort af højeste karat.

Der er nok wildlife-oplevelser at vælge imellem - valget er dit

Vi ved, at det kan være svært at vælge, når udbuddet er stort og samtidig yderst varieret. Heldigvis har vi mange specielle dyreoplevelser i baggagen, og vi kan på den baggrund give dig præcis og ærlig information, som gør dit rejsevalg lettere.

Enorm erfaring ligger bag din wildlife-rejse

I mere end 30 år har vi rejst ad de kendte - og mindre kendte - stier i Afrikas mest sublime safarilande, hvor vi har fulgt gorillaerne i Uganda og Rwanda, set gnuerne krydse den vandrige Mara-flod, oplevet hvalerne og hajerne tæt på kysten i Sydafrikas smukke Cape Town. Vi kan også fortælle i detaljer omBotswanas unikke Okavango-delta og chimpanserne tæt på stranden i Tanzanias Mahale Mountain. Vi kan også anbefale ballonsafari, ridesafari, vandresafari og safari i Kenya med dansktalende Masai som din private guide.

Strand og wildlife

Vi nyder også af at slappe af ved Det Indiske Oceans smukke strande efter en safari. Her er både Kenya-kysten, Zanzibar, Seychellerne og Mauritius garant for de rette faciliteter til afslapning efter de store oplevelser blandt de vilde dyr.

 

En anderledes, men fabelagtig safari

Hvis du er til safari, men vil prøve noget anderledes, så bør du overveje Indien. Her kan du få safarioplevelser for livet ved at møde Indiens imponerende dyreliv; tiger, elefant, løve, leopard og bjørn er blot nogle få af de mest markante dyr dette farverige land byder på. Foruden naturligvis ubeskrivelige Taj Mahal. Vi kender parkerne, og ved du vil komme hjem med de fantastiske oplevelser.

Tag med til verdens fjerneste egne for at opleve et unikt dyreliv

I samarbejde med vores søsterselskab, Peacock Travel, tilbyder vi også krydstogter med fokus på natur og dyreliv. Små eksklusive skibe fra de bedste rederier i verden bringer til bl.a. Galapagos, hvor et unikt dyreliv og marineliv udfolder sig få meter foran dig. De små skibe sejler dig til de beskyttede øer langt fra den moderne verden.

Wildlife i Arktis og Nordamerika

Tilsvarende sejler vi mod de kolde egne ved Arktis, hvor selve Nordpolen, Svalbard, Grønland og det nordøstlige Canada byder fantastiske isbjerge, små fangersamfund i de tilsvarende små bygder samt med lidt held også isbjørne. Ved Antarktis møder klodens sydligste kontinent dig med pingviner, sæler og spækhuggere. I Alaska og Canada kan du opleve gigantiske grizzly-bjørne, isbjørne, elge, spækhuggere i det kolde hav og ikke mindst fantastiske landskaber. Netop langs de smukke og til tider barske kyster.

Vi glæder os til at høre fra dig, og garanterer at vi har den rette person til at gøre din drøm til virkelighed - ned til den mindste detalje.

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7